w tę niedzielę jest bardzo duża szansa że będę na kacu, następna bardziej mi podchodzi xD
Printable View
w tę niedzielę jest bardzo duża szansa że będę na kacu, następna bardziej mi podchodzi xD
Jak 15.10 to możę podjadę na drugą stronę ulicy (tesco chełm). Na 9? Panowie, to jest niedziela, dajcie ludziom pospać :D
Wysłane z mojego ASUS Zenfone 3 przy użyciu Tapatalka
Mi w zasadzie pasuje ta niedziela, o ile MM mi posklada GT, w przyszłą jadę do Torunia. Godzina może być dowolna, ale fajnie byłoby sobie pospać, z drugiej strony, im później tym większy ruch. Kiedyś byłem na fajnym spocie na Kamiennej Górze w Gdyni, jak bedzie nas tylu to się pomiescimy.
W niedzielę o 15 pod stadionem Energii jest zakończenie Trójmiasto Klasycznie z tego co wiem parę ładnych Alf ma się pojawić :)
Też był chętnie przyjechał, bo do Tesco mam dwie minuty drogi, jednak akurat w tą niedziele mnie nie ma. Jak będzie następne spotkanie w następną niedzielę to przyjadę :D
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
No i co? Jakaś cisza się zrobiła. Jaki termin wybrany? ;)
A mi pasuje wlasnie ta niedziela, bo zrobil moja. Bylo pierdologii, bo pisal do mnie o 3:20 rano ze skonczyl, to pewnie dlatego Twoja bedzie na poniedziałek ;)
To jak Panowie? Może być ta niedziela i przyszła ;D
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk