Koledzy, niestety muszę zrezygnować z wyjazdu, i chętnie odsprzedam wejsciówkę jeśli jest ktoś chętny i [MENTION=6679]Teddy84[/MENTION] się zgodzi (jeśli nie to trzeba będzie tylko walnąć auto czarnym plastidipem i nakleić "GT" z tyłu ;-) )
Printable View
Koledzy, niestety muszę zrezygnować z wyjazdu, i chętnie odsprzedam wejsciówkę jeśli jest ktoś chętny i [MENTION=6679]Teddy84[/MENTION] się zgodzi (jeśli nie to trzeba będzie tylko walnąć auto czarnym plastidipem i nakleić "GT" z tyłu ;-) )
Czy ktoś tak całkiem przypadkiem dysponuje jakimś zapasowym kaskiem? :-(
Wiem, że automobilklub coś tam ma, ale nie chciałbym przyjechać na darmo, gdyby okazało się że dla mnie akurat nie wystarczyło...
Niestety, kask kolegi który miałem mieć się gdzieś zapodział i w końcu zostaje z niczym...
Oczywiście wiadomo, nikt na tym nie wyjdzie źle ;-)
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
hejo,
A jak się ma sprawa, gdyby ktoś chciał przyjechać i popatrzeć. Teren będzie zamknięty czy jak?
Każdy może wjechać na teren, pooglądać i się przywitać, jest tam dużo miejsca ;)
Dzieki wszystkim za wspólnie spędzony czas, i duze brawa dla organizatora!
W
Również dzięki wszystkim i wyrazy uznania dla organizatorów. Do zobaczenia mam nadzieję za rok.
PS. Gdyby ktoś wiedział gdzie można zobaczyć czasy z drugiej próby to prosiłbym o jakiś namiar.
I ja dołączam sie do wyrazów uznania. Wprawdzie mój bolid był chyba najsłabszy w stawce ale za to zabawa przednia. Za rok tez chcę być.
Też czekam na tabele wyników z niecierpilwościa.