Miales farta. Brak programowania to pikus.
Printable View
Miales farta. Brak programowania to pikus.
jak był problem w moim aucie po odbiorze z salonu (to jeszcze zanim włosi się kapnęli że mają problem i nie było żadnej kampani ani nawet nieoficjalnej), to próbowali przekładać panel lewy z innego auta, nie pomogło, ale nie zmieniali prawego z tego co wiem.
Ten sam problem co jak w tym samym czasie miał inny kolega z forum w swojej nowiutkiej Veloce. na nas serwisy min rozpracowywały problem z pomocą TESEO, dopiero za jakieś 3mce była kampania z tego. przyszły nowe elementy, więc rozumiem że ASO wie co zamawiać jakimś cudem?
Centrala przysylala dedykowany zestaw modulow do kazdego auta z akcji. W ASO rowniez powiedzieli mi ze wyciagali z innych aut w ktorych wszystko bylo ok. Wkladali do aut z problemem i nadal lusterka robily co chcialy.
no to poproś ich o dedykowany. rozumiem że jest specjalna wersja dla aut z problemem i nie jest krojona pod konkretne auto, tylko ogólnie pod auta z problemem?
Nie mam pojecia. Jednak serwis moze sprzedac jedynie katalogowe. Przy takim zakupie nie maja chyba zestawow dedykowanych do VIN.
pomęcz swój lokalny serwis, a jak aiw nie uda to może spróbuj uderzyć do innego - zapytać czy robili, może ktoś pamieta o co w tym chodzi itp. Mi robili w B-B, może dotrzesz telefonicznie do kogoś kto zna temat? koledze [MENTION=21550]Arluen[/MENTION] robili tą akcje w którymś serwisie w Krakowie (możliwe że Zasada).
Tak potwierdzam, mi naprawili lusterka w Zasadzie.
nie, kolega odebrał nowe auto ze świeżej produkcji tak jak ja i od razu miał problem i równolegle z moim jego ASO grzebało u niego (nawet podawaliśmy im kontakty żeby się ASO ze sobą dogadywały i główkowały). wtedy nawet nie było akcji naprawczej - to było maj/czerwiec, kampania ruszyła w październiku - na naszych min się uczyli (tzn Włosi rozkminiali problem przez TESEO z czego potem zrobili kampanię)
Czy miałby ktoś schemat ogrzewania przednich foteli w Giulii?