-
Nie powiem chetnie bym przyjechał na zlot alfy w okolicach Bydgoszczy a nawet puścił bym sie na proponowaną północ kraju - problem tylko jest mały - moja bella wciąż nie zmartwychwstała :D niestety mam kłopot ciagle z jej odpaleniem. Ale jak sobie z nim poradze to na bank będę ;)
-
Ja bede na bank :D A kolege Taha spotkalem w bydgoszczy na przemyslowej jak suszyl alfe i go zaprosilem :D natepna 33 w naszym gronie co za radosc :lol: :lol: :lol:
-
A na przełomie maja będzie kolejna 145 w gronie ;) mam nadzieję że zostanę miło przyjęty :P he he
a na razie trzeba się poruszać "żabojadem"...
ale chętnie przyjadę obejrzeć te wszystkie Belle :) a przede wszystkim posłuchać bx ;]
-
Kazda alfa to dla nas radosc bo nasze grono jest dosc nie liczne i malo chetne na spotkania a sadze ze trzeba to zmienic
-
Jeśli tylko moja niunia nie będzie kaprysić, to ja zawsze chętnie się pojawię na kolejnym spocie. Jestem elastyczny i postaram się dostosować do zaproponowanego terminu.
-
Witam no no chłopaki, miło was poczytać i nowych serdecznie przywitać w naszym gronie :D Myślę że jeszcze troszkę niech pogoda się poprawi to się spotkamy. Miejscem spotkania może być Bydgoszcz lub Koronowo jak proponował _zagiel_i chyba najlepiej niedziela, chyba że macie inne propozycje? pozdrawiam
-
Ja też mimo ze bez alfy to na spotkanie jestem chętny. Szczególnie zależałoby mi na poobcowaniu z jakąś 155-tką, bo do takowej sie przymierzam. Boxera tez bym chętnie posłuchał :wink:
-
No i jak ze spotem?? Ja jak zawsze chetny i NAPEWNO obecny :P :P Jaki termin dajemy??
-
dostosuje się ;)
lecz wiadomym że week będzie najlepszym rozwiązanie bo chyba większość pracuje. Takie jest moje zdanie :P
-
Ok to miejscem bedzie pas koronowski ;] tam na tym placu z boku zaraz jak sie wyjezdza z koronowa ;] tam jest troche miejsca i mozna sie ladnie ustawic, a termin to niewiem no teraz to troche zimno jest. Trzeba moze troche odczekac