Będzie ciężko :)
Printable View
Będzie ciężko :)
No własnie wiem :) Ostatnio też byłem i miałem 2h luźne między 9 a 11 :)
najłatwiej nas spotkać w piątki na BP na Gnieźnieńskiej lub w Forum po 21 :)
Może się tak kiedyś złoży, że bęđę w multikinie i po seansie uda mi się Was spotkać na parkingu ;) pod Atrium, bo Forum to już stara nazwa (ale wiadomo o co cho) ;)
Zrobił coś chociaż przy swojej laleczce? Teraz jak siedzi w szczecinie to już pewnie do garażu nie zaglada...
No przy mnie niewiele ;) Bo uderzyliśmy w gadkę :) A pobyt w Szczecinie na pewno wydłuży prace przy niej. Ale ostatnio na spocie na "Chociwelce" miał okazję zobaczyć w pełni sprawną Q4, więc to może być jakiś pozytywny bodziec ;) Baaa.... nawet tyłek przewiózł :D
Już mnie obgadują :) Dawid poskładałem rozrząd trzeba go tylko ustawić.Wtedy jeszcze nie miałem przyrządu ale papcio mi już zrobił i będę mógł naciągnąć pasek :) Pompa wody założona (było z nią trochę męczarni) cały osprzęt do pasków też jest więc już bliżej jak dalej:)
Wojtek bodziec jest i to dobry ale co z tego jak ja tu a ona tam.W każdym bądź razie dzięki temu że Daniel przyjechał wiem już jak zamontować regulator ciśnienia paliwa :)
Witam, koledzy kiedy jakies spotkanie bo musze troche nadrobic zaległosci na forum tym bardziej ze ostatnio zdarzyła mi sie miła niespodzianka jadac sobie moja alfa po koszalinie którys z naszych kolegow dał mi wizytówke forum :)
Wczoraj mieliśmy mikr-spot w Mc Drive z Ziomsterem ;) i być może od niego dostałeś wizytówkę, bo on ma ;)