Odkręć sobie listwę przy progu od wewnątrz i sprawdz czy nie masz mokrej maty wygłuszającej pod wykładziną, jak jest mokro to proponuję wysuszyć bo będzie butwiała i będzie brzytko pachniało w Belli. 8)Cytat:
Napisał Mdx
Printable View
Odkręć sobie listwę przy progu od wewnątrz i sprawdz czy nie masz mokrej maty wygłuszającej pod wykładziną, jak jest mokro to proponuję wysuszyć bo będzie butwiała i będzie brzytko pachniało w Belli. 8)Cytat:
Napisał Mdx
Dzięki za radę AR_33 :D
U mnie woda się dostaje przez uszczelke w przedniej szybie- i się dowiedziałem, że to będzie spora naprawa. I też wiecznie mam nawiew na szyby.
drogie ,piękne ,kuszące wszyscy ich zazdroszczą.
145 - nie ma szans na podniesienie tylnej klapy z zewnątrz, gdy ta klapa jest upietruszona błotem, by nie upaprać ręki.
Te trzaski i skrzypienia :!:
wymienienie żarówek w 156 a szczególnie przednich ;// nie wiem kto dojście do niech wymyślił , zawieszenie jest rewelacyjne lecz lubi popiskiwac czasem no i moc reflektorów przednich w 156 nawet seicento lepiej oświetla na złużytych żarówkach niz 156 na nowych
zgadzam sie ja bym jeszcze dodał te strzelające zawiasy ;// nie wiem jak to bywa u innych ale w 156 jest nagminne ;|/Cytat:
Napisał Kosiar
pozdr
a ja uważam że jak jest dopieszczona, bezwypadkowa i nie wsadzał łap pan mietek z warsztatu, eksploatacyjne sprawy na czas są załatwiane, to nie ma wad - moje skromne zdanie...
(156) Za małe schowkiw kabinie!! Przeciez tam ledwo srubokret mozna wcisnac a co dopiero niezbedne do zycia rzeczy jak dezodorant/krem/zapasowe rajstopy/Snikersa:P itp..