A jaką Alfą jeździsz?
Printable View
A jaką Alfą jeździsz?
156 sportwagon 1.8 Ts
btw. po lewej stronie napisane jest przecież
Być może Cię widziałem ale nie jestem pewien, a gdzie zazwyczaj pomykasz? I jaki kolor twojen Belli? Kombi sedan? Jak coś to ja jeżdże 156 SW, kombi, kameleon na ramkach klubowych.
taki ciemny srebrny jakos tak :) po bokach naklejki ecogadget.pl to jest sw czyli kombi. w weekendy ma 3maja stoję
Być może Cię widziałem, ale nie przywiazywałem uwagi, jak coś to Ci mrugne światłami.
Coś pusto tu u nas... zima idzie.. każdy tak zajęty..???? Dajcie znać jak tam Wasze Alfy
Pozdrowienia dla kolegi z czarnego sedana 156 z napisem alfaholicy.org od AR 156 kombi, kameleon z klubowymi ramkami. Widzieliśmy się dzisiaj przed teatrem. Swoją drogą pierwszy raz widze kogoś kto odmachnął cześć:)
no również pozdrawiam kolegę :D a no widzisz kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) powiem Ci że ładnie się prezentuje Twoje Alfa :) tylko felga większa ;p ale to ten sam temat co u mnie ;) pozdrawiam jeszcze raz
Póżniej jeszcze raz Cię widziałem przed teatrem:) heh, fajnego masz tego zielonego węża Alfy:) drogo Cię kosztowało przyciemnienie szyb?????
no ja Ciebie tez widziałem ;) mam jeszcze kilka takich więc jak kiedyś się spotkamy na mieście dam Ci takiego węża :D a szybki miałem przyciemnione od początku, ale są to oryginalnie przyciemnione szyby :)