Poszły maile potwierdzające przekazanie zamówienia do realizacji.
Printable View
Poszły maile potwierdzające przekazanie zamówienia do realizacji.
a co powiecie na takie naklejki? Ta druga oczywiście sam trójkąt i wiewiór bez tła. Niestety nie mam nic większego i w lepszej jakości. Osobiście widzę super snake-a na błotnikach przednich zamiast koniczynki.
ten wąż kozacki ja chce taki :)
Na naklejki drukowane musiałyby być "masowe" zamówienie - technologia powoduje że nie ma możliwości zrobienia pojedynczej sztuki. Minimum 10
czyli pięć kompletów zakładając że idą na błotniki. Jaka wówczas była by cena nie wiem, sztuka, para? Ja tą wiewiórę widziałbym w sylikonie i zamiast znaczka w grilu i na klapie bagażnika wyglądało by ciekawie :) Wiewiór jak wiadomo spoko jest :) Czasy się zmieniają i ciężko jest wyżyć z żołędzi a znaczki są bardziej w cenie ;)
Już niedługo powinniśmy uporać się z problemami sprzętowymi - najdalej w poniedziałek wysyłka zaległych zamówień.
Jeszcze raz przepraszam was wszystkich za opóźnienia!!!
------------------
Wszystkie zaległe zlecenia zostały zrealizowane. Dziękuję Wam za wyrozumiałość!
wysłałem propozycje na pw
Chciałbym zaapelować do użytkowników o nie składanie zamówień jeśli nie macie zamiar za nie płacić. Chciałbym również prosić o podawanie prawdziwych danych kontaktowych! Jestem jednym z Was i robienie mi na złość chyba nie ma żadnego celu!
Za każdą transakcję trzeba zapłacić prowizję więc proszę o nie narażanie mniena niepotrzebne koszty...
interesuje mnie jaki byłby pogladowy koszt takiej naklejki...
http://img529.imageshack.us/content_...pg&via=mupload
tak na oko 100-150zł za sztukę w zależności od faktycznych wymiarów