się sprajem zamaluje co trzeba :)
quattroporte88 ja to chyba sie na szkolenie zapisze... hamulec roboczy itd... :D:D kurde musze sie od nowa wszystkiego nauczyć :P
Printable View
Między bogiem a prawdą to na przełeczy kocierskiej kolumnę prowadził koleś Mazdą 3 który was wczesniej wszystkich z narażeniem życia i zdrowia skilował a ja za to mu siedziałem na dupie żeby szybciej po zakretach zapierniczał. A on nie dosc że wystraszony tym wyprzedzaniem to musiał grzać do przodu bo mu głupio było że wyprzedził a teraz zamula,laska w srodku mu głowe co chwile suszyła ,żeby pewnie nie szalał,bo o mało co nie przesiadli sie w biegu do auta z którym lecieli na czołówkę podczas wyprzedzania kolumny alf.Oj było ciekawie.Tak że ogólnie było szybko ale gdyby nie mazda to kuna na prawej półośce zesr....a by się ze strachu na pierwszym zakręcie,a tak to tylko troche kwiczała.Czekam na was w Okrajniku i dopiero razem do Rychwałdu. siema
Haha... padłem z tą taśmą ;)
Ja w mojej jutro skończę wymianę całego 'hamowania' i wypróbujemy, co te mikody warte :)
tyszanie dziś mają meeting o 16:00 (zapraszamy wszystkich) i ustalimy ile nas pojedzie za tydzień. Ale będziemy jechać najpierw do Bielska-B., tam się spikniemy z miejscowymi AH'ami i pojedziemy razem do Żywca!
Pozdrowionka!
A gdzie w bielsku będzie spotkanie z resztą AR?
czyli co?? najpierw do Okrajnika?? kyrje elejson... czy Państwo Magierowie jedziecie na mszę?? bo nie wiem jak mam ten terminarz ustawiać już w końcu... z tego co wiem to ekipa krakowska nie jedzie na mszę... a ja mam godzinę drogi do Was więc chyba o 6.00 musiałabym wystartować :D:D
( http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19....2&v=true&utf=1 ) Na parkingu koło stacji benzynowej :)
7:30 :)
GrzesiuŻar jakbys mogl napisz co tam uzgodniliscie w zwiazku z wyjazdem bo bylbym chetny zeby wyruszyc razem z wami