No, przydało by się. Przynajmniej wiadomo by było z czego odrobić zadanie domowe przed następnym zlotem :P
Printable View
No, przydało by się. Przynajmniej wiadomo by było z czego odrobić zadanie domowe przed następnym zlotem :P
przypominam ,ze jako jedyny zestrzelilem papierosa :mrgreen:ps to choc podajcie prawidlowe odpowiedzi pawel............to chyba do ciebie
Puchary były za wynki wiedzy o AR i ze strzelania, niestety nie mam wyników.
Ze strzelania i tak najlepsze były dziewczyny, niewiedzieć czemu :lol: facetom jakos cel umykał :lol: w tescie wiedzy juz brylowali Panowie, jak odnajdziemy wyniki i testy to podamy prawidlowe odpowiedzi, ale to nam troche zajmie...
konkurencje w strzelaniu do puszek, kapsli, butelek i papierosów nie były brane pod uwage :) ale wygrałby je Ferrari junior :)
Spoko. mamy czas
Wyniki zaginęły w akcji - potwierdzam w strzelaniu prym wiodły kobiety a testy zostały na torze było troszku zamieszania i puchary telewizja i wyniki- zazalenia prosze kierować do rzecznika .Pozdrawiam !
Cytat:
Napisał Paweł156
Przecież on nawet do Alfistów strzelał :lol:
.co prawda nie jest to skierowane do mnie ale pozwole sobie na male wyliczanko ...1 zadalem pytanie ile kosztuje tor na caly dzien w bilgoraju odpowiedz 1500 zl plus 100 za kazda godzine karetka . to kolego co ci wyjdzie podziel przez ilosc uczestnikow. dodaj do tego nocleg jakies 30 35 zl dodaj zespol dodaj dj.dodaj koszty tej firmy od tyrolki wiatrowki . . reasumujac moj wywod to 170 minus 60 za nocleg daje 110 zl i jezeli ty uwazasz za za wjazd na tor, za zespol, / calkiem niezly/ za dj i tyrolke i wiatrowke to za duzo to brak mi slow :!: a mowia ze pyry to sknery ale czas juz chyba obalic ten chyba niesprawiedliwy osad :mrgreen:Cytat:
Napisał Ferrari-1
dajcie spokoj z tymi klotniami o kase.
Komu bylo za drogo, mogl nie jechac :P
Owszem, kwota byla niemala, ale osobiscie nie zaluje.
Niech wspome, ze sam glupi srut do wiatrowki to kilkadziesiat zlotych. A reszta??!
bylo, minelo, dajcie spokoj.
Nauczka dla kolejnych organizatorow - brac kwity NA WSZYSTKO, pozniej ofichjalnie wszystko pokazac. I nie bedzie pytan "czemu tak drogo?"....
Jesli ktos nigdy nie organizowal zlotu - to sorryyyy, ale niech sie nie wypowiada o kosztach.... taka moja prosba :)
Witam szanownych kolegów
Zwracam się z uprzejmą prośbą, abyscie poinformowali mnie kto zorganizował wstęp na tor testowy w Tychach. Niektórzy wiedzą ze jestem z forum Jaguara, i planuje aby nasz wiosenny zlot zorganizować na śląsku, nie ukrywam że jednym z pożądanych punktów bylyby proby zrecznosciowe na torze i stąd moja prośba o kontakt. Z góry dziękuje za jakąkolwiek odpowiedź.
pisz do rafala lub pawla 156