Przyjacielu belfer:) ile kasujesz za obszycie takiej kierownicy do 156 po lifcie? Po mega zniżko-promocjach i bonusach:) hihihi
Printable View
Belfer - powiedz mi jeśli mam obszytą gałkę skórą jednolitą bez wybitych cyferek biegów? Da się to jakoś zrobić żebyś obszył na nowo z cyframi ? Albo wstawić jakiś emblemat z innej alfy i go obszyć ?
takie pytanie "techniczne"
Czy kolega Belfer prowadzi jakiś " komitet kolejkowy " chętnych i zainteresowanych z orientacyjnymi terminami ??
Pozdrawiam
O cyfrach już tutaj pisałem i ogólnie temat zaniechałem. Emblematy już wstawiałem (np z kluczyków i innych gałek). Podrzuć mi foto Twojej na pasubio1@op.pl to się coś pomyśli.
---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:54 ----------
1,50 zł razy 100. Piszę szyfrem bo skarbowy nie śpi a takiego działania nie są w stanie przeprowadzić w weekend bez komputerów:)
---------- Post added 04-09-2011 at 00:01 ---------- Previous post was 03-09-2011 at 23:56 ----------
Strach pytać ale chyba kojarzę, że kiedyś pytałeś na PM o obszycie... Opiszę to tak. W tej chwili robię zamówienia z dużym opóźnieniem z wielu względów a przede wszystkim z racji tego, że na allegro nadal nie mają tygodnia 10 dniowego ani doby 40 godzinnej:) Napisz mi jeszcze raz na PM jaką konkretnie chciałeś kierownicę bo ostatnio nabyłem kilka starych (po tym, jak mi kilka osób nie odesłało swoich zgodnie z umową... ) i myślę, że po 15 września mógł bym Ci ją obszyć.
Pozdrawiam.
Dziś lub jutro zrobię zdjęcie i Cie podeśle.
Na 156fl z czerwoną nicią bym się skusił :)
A kiedy najszybciej dało by się obszyć moją kierę od 166-tki? (chodzi o tę wersje kierownicy z dziurkowaną skórą) A może masz taką na wydaniu?
Potrzebuję identyczną kierownicę, identyko jak tutaj zrobiłeś. Powiedz kiedy mógłbyś mnie wrzucić w kolejkę - nie nagli mnie mocno, ale też chciałbym jakiś termin na przyszłość ustalić :). Kolejna sprawa jak pisałem, trzeba mi na zamianę by było jakąś bo nie mam nic... Napisz jakie propozycje :).
Proszę pytać na PM bo tutaj niezbyt często wchodzę.
zadałem pytanie na Prywatną wiadomość , ale czy to samo co PM?