A mója taki jak by ktoś coś chciał 608 110 784 Tomek. Ok to do 18:00.
Pozdro.A własnie sam bedziesz bo ja z kobitą:D
Printable View
A mója taki jak by ktoś coś chciał 608 110 784 Tomek. Ok to do 18:00.
Pozdro.A własnie sam bedziesz bo ja z kobitą:D
ja sam bo moja kobietka w pracy, ktoregos dnia bedziemy musieli sie zgrac tak zeby kobietki tez mogly sobie pogadac. :P
pozdrawiam
Dokładnie dlatego tez napisałem bo jak by dało rade to swoja bys zabrał i juz ale to nic damy rade :) mysle ze nie pierwszy i nie ostatni chodzby nasz zlot :D
dokladnie pierwszy moze jest ;P ale to od niego sie zacznie wszystko :P teraz. :)
Chłopaki, moim zdaniem organizowanie spotu z dnia na dzień nie ma większego sensu, każdy ma jakieś tam plany. Jeśli macie czas to możemy się ustawić tego 30 (wtedy jestem w PL i nie mam zajęć na uczelni) można coś pomyśleć nad jakaś ciekawszą miejscówką, żeby można było jakieś foty porobić czy coś, no i dać znać ludziom z naszych okolic np przez PW, bo nie każdy zagląda do tego tematu. To takie moje luźne przemyślenia...
A więc tak... co do miejscówki nie mam za bardzo pojęcia... w sumie parking pod starostwem jest fajnie oświetlony i wszyscy wiedzą gdzie to jest- jak będzie nas więcej można później przejechać po mieście w kolumnie czy coś :D zawsze bardzo mi się to podoba... czas powiedzmy 17?? większość ludzi już odpoczęła po obiadku w TV nie ma nic ciekawego itd. Co o tym sądzicie?
witam pomysl bardzo dobry tylko ze tutaj jest ciezki temat ze spotkaniami bo jest malo ludzi ktorzy chca sie spotkac juz kilka razy planowanie poszlo w leb. 30 mi pasuje zobaczymy jak to sie wszystko potoczy.
Pozdrawiam :)
Panowie dzięki za skromny ale fajny zlocik :D aha tak na marginesie dzięki za podpowiedz z tym aby się dostać do tego przycisku ESP rozbiłem to i okazało się ze tam był paproch miedzy ścianką a przyciskiem i nie odbijało jak trzeba ale spokojnie opanowałem to tak wiec ulga ze to tylko to i teraz działa i włącza się jak trzeba.
Pozdro.
Ja rowniez dziekuje za mily spocik i ciesze sie ze juz nie ma paproszka i wszystko dziala jak trzeba :) do nastepnego spociku
pozdrawiam
Witam jak tam sie maja sprawy z tym spocikiem 30 stycznia? cos planujemy czy raczej nie? Bo jezeli chodzi o Olkusz to sie pisze bo mam na rano ale wyrobie sie dopiero na 16:00 zeby tam jechac na ten spot w Olkuszu tak wiec jak ktos na mnie poczeka to było by fajnie jechac z kims a nie samemu :D
Witam wszystkich:) Niestety jutro nie pojawie się na spocie (o ile w ogóle będzie), dopadła mnie grypa i chwilę w domu poleże:mad: Ale wypad na Olkusz bez zmian:D