heheh siema:D
Printable View
heheh siema:D
Witam, nowego klubowicza w naszym gronie;)
Pozdrawiam :)
Witam wszystkich:-)Byłem dzisiaj w Tarnowie i widzę, że pełno belli tam jeździ i nieźle u was z kulturką 2 belle pomrygały pierwsze, normalnie u nas w sączu i limanowej jest gorzej, i niestety widziałem jakąś 145 albo 146 za wojniczem czerwoną taką pomalowaną ala ''tuning optyczny'' niestety w dużej fosie:-(
Panowie jak ze zlocikiem?? robimy jakis??
no w końcu odezwał się Szczepan, założyciel tego tematu :) a jeśli chodzi o zlocik to rzecz jasna prosze podać konkretny termin Mario i będziemy działać :)
no ja tez sie pisze:) można sie gdzies w koncu zjechac:D
witam wszystkich temat juz chwile na forum a ja go teraz dopiero wygrzebalem ale lama ze mnie.....ja jestem z sufczyna wiec do tarnowa mam 19 km i jak jakies spotkanie by bylo w okolicach swiat to chetniewas poznam osobiscie :D moge w kazdy dzien od 21 kwietnia.a tak na marginesie to czesto jestem w tarnowie i jakos mi nikt nie machal jeszcze :(Załącznik 23710
no nareszcie ktoś z moich stron hehe :) to jest nas już naprawde sporo Panowie więc organizujmy się będzie fajnie jak nas będzie koło dyszki, już będzie widać ze cuś się dzieje :)