Biała na zjawiskowych 18-tkach w Łodzi bodajże w piątek jechała w kierunku Widzewa. Jak posiadacz jej jest ba forum z chęcią dowiem sie co to za felga ;)
Printable View
Biała na zjawiskowych 18-tkach w Łodzi bodajże w piątek jechała w kierunku Widzewa. Jak posiadacz jej jest ba forum z chęcią dowiem sie co to za felga ;)
pozdro dla czarnego miciaka WI coś, z kierowniczką w środku, którzy dziś koło 16. Białą wpuścili w centrum na swój pas ;)
Mogłem to być ja, tyle że moje felgi są alfoskimi 18-tkami. Więc pewnie nie, tak czy tak Pozdrawiam :)
Pozdrawiam Białą Julkę widzianą wczoraj w Łodzi :) co prawda widaiałem tylko w lusterkach ale fajnie zobaczyć auto takie jak moje ... wygląda cudnie :)
Przedwczoraj w Krk na 29 listopada, biala QV na tablicach WI. Nie zdazylem dogonic, bo uciekla na zjezdzie ;)
Troszkę inaczej widziana ale się liczy, namierzyli sosnowiecką Belle i to z 159 :)
http://img.interia.pl/motoryzacja/ni...ow_5594631.jpg
Zdjęcie miesiąca! Ja już niestety też występowałem swoją w podobnym filmie....
uu bolało Maciek czy dało radę "utargować coś":)
faktycznie fotka fajna.
kumpla kiedyś namierzyła 159, 156 vs. 159, zawrócili za nim, dogonili go, ale dogadał się z nimi, aż tak bardzo nie bolało.
pozdrawiam
ps> jak wpadasz do Sk-Kam bądź bardziej czujny bo kilka razy namierzyłam Cię:)
Pozdrowionka dla czarnego Miciaka mijanego dzisiaj w Łodzi.
Piękna jest ta biała Julka na zdjeciu wyżej. Jakbym miał wybierać kolor, to tylko taki! Cudo!