Kiler_911 ; musisz zrobić tutorial. Kartofelek wygląda jakby był tam zawsze:).
A ja wymieniłem bendix, bieżnie i tulejki w rozruszniku. Teraz to nie słychać kiedy odpalam. :)
Chwila zabawy, a ile radości.
Printable View
Kiler_911 ; musisz zrobić tutorial. Kartofelek wygląda jakby był tam zawsze:).
A ja wymieniłem bendix, bieżnie i tulejki w rozruszniku. Teraz to nie słychać kiedy odpalam. :)
Chwila zabawy, a ile radości.
Jędrność kartofla myślę, że mieściła się zdecydowanie w normach :D jednakże na jutro postaram się poszukać w kuchni nowego bo na dłuższą trasę ten obruszany może być nie do końca wygodny ;) plusem niezaprzeczalnym jest to, że mam stały dostęp do nowych, niezużytych 'gałek' :D heh lepiej się sprawdzają jako część Alfy niż jako posiłek - podczas gotowania zauważyłem, że jedne są jeszcze twarde a inne zaczynają się rozlatywać - ewidentny minus w kwestii przydatności do spożycia :P
Wreszcie wymieniłem silniczek zamka pasażera, centralny działa z pilota :) uufff.
W sumie w większości sugerowałem się tym, że w innym poście do naszych silników dokładnie ten model polecałes;) Pan w sklepie otworzył katalog Centry i powiedział że dedykowany do mojego modelu jest właśnie CA770 więc bajka;) Super kręci, aż miło się słucha;) Cena jaką dałem za nową baterię to 370zł z oddaniem starej;)
Akurat Centę Futurę mam sprawdzoną na innych 2 autach więc brałem ze wahania;D
Kartofel ???
I jest eco !!!!!
Moja Bella znowu ze mnie zdarła kasę ale za to przegląd poszedł bez zająknięcia, zero uwag ze strony diagnosty. I jeszcze się głupkowato dziwił że Alfa i wszystko w pełni sprawne:D
ja tez Bartek byłem niedawno na przeglądzie i tez z taka głupia uwaga się zetknąłem ze alfa i ze wszystko Oki :)
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
Do mojej tez troszkę dołożyłem ostatnio .... wymiana dolnego i górnego wahacza prawy paska wielorowkowego, śruby imbusowej od napinacza nigdzie nie mogłem znalesc i w ASO powiedzieli 45 zł zacisk przód prawy, i przewody przód i wymiana płynu hamulcowego :) hehe uffffff....... i teraz można zawirusować przy pomocy 2 alfaholików mam nadzieje ze na +++++ wyjdzie :)