Dokładnie dobrze dudzik gada. Ja sam bym się takiego czegoś chyba nie podjął. Dlatego cieszę się z każdego gadżetu jakie mozna zakupić na naszym forum. I napewno w przyszłości też wybrzydzał nie będę :)
Printable View
Dokładnie dobrze dudzik gada. Ja sam bym się takiego czegoś chyba nie podjął. Dlatego cieszę się z każdego gadżetu jakie mozna zakupić na naszym forum. I napewno w przyszłości też wybrzydzał nie będę :)
Po prostu myślałem, że gadżety z logiem alfaholików muszą być jakoś zatwierdzone/przedyskutowane. Wydawało mi się, że zwykły pan "Zenek" z ulicy nie może sobie wziąć loga alfaholików i drukować je sobie na czym chce, bo skoro może, to każdy by sobie sam robił gadżety klubowe (np nalepka na ramki rejestracji) ;)
to wygląda tak ze logo Alfaholików jest tu ogólnie dostępne /jak dobrze poszukasz:P/ w Corelu w krzywych i teoretycznie każdy może sobie zrobić gadżet z tym nadrukiem tyle tylko że ogólnie ludziom nie chce się takich rzeczy robić na własną rękę /co mnie akurat nie dziwi/. poza tym nie każdy gadżet można zamawiać w ilości detalicznej tak by cena była nadal rozsądna więc po prostu lepiej zaczekać na zamówienie organizowane przez klub gdzie rola potencjalnego nabywcy ogranicza się tylko do przelania pieniędzy na konkretne konto i tyle, tak jest najprościej i najwygodniej:) ale było już parę takich osób którzy robili sobie np naklejki klubowe na własny użytek :)
Oczywiście że mój post nie miał żadnego nastawienia negatywnego, nie wiem dlaczego popsułem Ci nim humor i przepraszam za to.
Jeśli chodzi o tekst "taniej" to szczerze mówiąc nie liczyłem wszystkiego dokładnie i nie chodzi wcale o cenę zamawianych dywaników, ba... nie dziwiło by mnie gdybyś chciał na tym coś zarobić (czy to dla siebie czy na poczet przyszłych gadżetów klubowych), w końcu to twój czas i poświęcenie się sprawie. Mogę się tylko domyślać ile z tym problemu szczególnie przy zamówieniach tylu ludzi. Nie miej do mnie żalu że tak napisałem, po prostu zobaczyłem cenę na stronie z większą możliwością wyboru kolorów i chciałem się dowiedzieć czemu tak jest. Czy dostanę kolor czerwony czy niebieski i tak będę zadowolony. Oczywiście dziękuję bardzo za możliwość zakupu takiego dywanika i że znalazł się ktoś taki jak Ty i zajmuje się całą sprawą. Pozdrawiam
Dzięki za wyjaśnienie. O to mi chodziło :D.
Tekken flatbeet to dobry chłopak. Nie obraził się ;) :D
Na zamyka się i irytację dobrym lekiem jest ognista woda (wóda) jeden kij, sobota, więc nie ma co w domu siedzieć :P Wasze Zdrowie..jak nie zapomnę ;o
Wiadomo czy stopery będą montowane przez producenta czy we własnym zakresie? Bo wsumie w podłodze w 147 już są i bez zbędnego dokładania nowych można by użyć już istniejące...
zapewne te co masz to są takie wkręty, które nie są na stałe montowane. też mam stopery ale mogę je w każdej chwili wyjąć z podłogi. w zamówieniu jest zestaw 4 stoperów gdzie każdy składa się z części mocowanej do dywanika i wkrętu do podłogi. wkręt mocowany jest we własnym zakresie a stoper do dywanika prawdopodobnie przez producenta.