To ma szansę dobrze wyglądać tylko w jednym jedynym przypadku - jeżeli tego nie zrobisz...
Printable View
To ma szansę dobrze wyglądać tylko w jednym jedynym przypadku - jeżeli tego nie zrobisz...
Trochę inna faktura drewna i nielakierowane, ale masz tu taką poglądową wizualizację.
Moim zdaniem kiepski pomysł.
Załącznik 100002
Takie okleiny powinni sprzedawać w komplecie z metrową lotką na tylną klapę... Jak szpecić to szpecić.
Ja mam pytanie z innej beczki. Kto ma w swojej 159 panel (konsole) z jasnego szczotkowanego aluminium, connect nav+ i mógłby mi podać kod produktu z eperu, ewentualnie nr vin to sam sobie sprawdzę kod?:D
Pytam z ciekawości, bo chcę porównać cenę do tego niby stricte do Brery i Spider'a :)
chyba taki:
71771277 NAKŁADKA OZDOBNA
58X - NAWIGACJA MAPOWA + TELEFON
!904 - BEZ CONNECT NAV +
!4CU - BEZ RADIONAWIGACJA MAPOWA
!5VZ - BEZ RADIONAWIGACJA MAPOWA Z TMC PRODRIVE
!156 - BEZ WKŁADKI ALUMINIOWE
LL2 - POZIOM WYPOSAŻENIA:ELEGANTE/SPORT (EX HIGH)
LL2A - POZIOM WYPOSAŻENIA:ELEGANTE/SPORT AUTOMAT (EX HIGH)
LL2S - POZIOM WYPOSAŻENIA:ELEGANTE/SPORT SELESPEED (EX HIGH)
!58X - BEZ NAWIGACJA MAPOWA + TELEFON
904 - CONNECT NAV +
Dzięki, ale to jest ta środkowa konsola pod connect nav+ czy nie? Z twojego autka to jest? Jeśli tak to czy masz connect nav i czy to na pewno jest jasne szczotkowane aluminium? ;)
Sory, że Cię męczę ale jeśli masz to w swoim autku to mógłbyś załączyć zdjęcie, chciałbym mieć pewność, że jest identyczne, bo jeśli byłoby to jest ponad 2x tańsze niż niby stricte do brery :D
Z góry dzięki :)
Ja mam oklejone szczotkowanym aluminium jasnym z allegro :)
Hehe... Ja mam w aucie faktycznie panel aluminiowy, nieoklejany, jakbym chciał sobie odnowić to nie chcę oklejać, a aluminiowego panelu za bardzo nie da się naprawić, pozostaje wymiana na nowy.
Ten z Brery niedawno się orientowałem kosztuje 1700-1800 zł ;)
Wiadomo na jakiś rabat zawsze można liczyć, ale skoro w 159 byłby identyczny to po co przepłacać ;)
Z wieloma rzeczami w eperze jest tak, że w Brerze i Spiderze podają inny numer niż w 159, a część jest identyczna, potem się okazuje że różnica nawet przekracza czasem 50% :D
Jeśli ktoś ma taki dokładnie panel z Connect NAV+ jak przesyłam fotkę to proszę o info (nr vin bądź od razu nr części) :) Załącznik 100091Załącznik 100092
Jeśli pabazu podałeś mi numer panelu, który dokładnie tak wygląda to prosiłbym Cię tylko o potwierdzenie :)
Dzięki, pozdro