-
A propo modyfikacji,zmian;d Wlasnie pakuje do Fiata Coupe silnik z AR 155 2.0 8V;d juz zapiety;d fotki wrzuce we wtorek.Pzdr
-
Zajebiście, żeby coupeta dostała motor alfy, zazwyczaj jest na odwrót, to 2.0T ląduje w alfie:)
-
-
Kto by pomyślał.Czegoś takiego jeszcze nie było.Brawo Marian:)
-
Dzieki:)
Auto stalo sie duzo lzjesze:) przod wyraznie poszedl w gore...napewno poprawi sie prowadzenie bo Coupeta w serii ma za ciezki przod...auto zwaze jak bede mial czas wg mnie bedzie ponizej 1300kg
Roznica samych silnikow to 60kg a gdzie osprzet czyli ciezkie turbo plus kolektor,chlodnice w tym oleju,visco, itd itd
Ciesze sie z faktu ze auto teraz bedzie bezawaryjne...motorownia od Satty dla mnie w sobie to ''cos'' fajnie sie wkreca i jeszczce lepiej brzmi.
-
To fakt, 8'ka sama w sobie fajnie brzmi jeśli można tak powiedzieć o dźwięku R4:)
-
jeszcze do tego niezniszczalny motor .
-
otoz to:) jak sie ogarne na wiosne z hajsem to pakuje do kolejnego FC boxera 1.7 16V;) to dopiero bedzie wyzwanie:-D
-
Podoba mi się ten projekt :cool:
Brawo Marian ;)
-
panowie jakiś przybłęda dziś mi przyniósł lampy do 155 na tył tzw. leksus look ;) widział ktos jak to wyglada?? bo albo mam amnezje albo sam nie pamietam czy widziałem juz takie...co sądzicie o takim wiejskim zalocie ???