Negocjujcie, negocjujcie, może znajdą się jeszcze chętne dwie osoby, myślę że do końca marca możemy ewentualnie poczekać - ja i tak już czekam od jesieni z tym programem :]
Printable View
Negocjujcie, negocjujcie, może znajdą się jeszcze chętne dwie osoby, myślę że do końca marca możemy ewentualnie poczekać - ja i tak już czekam od jesieni z tym programem :]
To ja może dopiszę coby w liście był porządek że moja alfa to rocznik 2007.
Odpowiedzi z mr motors nie dostałem, mogła nie dojść. Od dzisiaj do czwartku nie ma mnie w kraju. Niech ktoś wyśle sms z informacją do Witka i coś spróbuje ustalić.
Panowie,
Trochę stanęliśmy z tematem... czy jakieś niusy? najlepiej jakby sprawę dalej pilotował ketron, bo też ze strony MR Motors łatwiej pójdzie finalizacja z jedną osobą, ale jeśli nadal go nie ma, zgłaszam się na ochotnika na "dogrywanie" tematu". Byłoby ciekawie na Wielkanoc mieć już Wielkamoc :)
Nie wiadomo czy ketron dostał już info od MR Motor's, ale pewnie zapytać można;D
W Poniedziałek Bella trafia w dobre ręce na przeglądzik i można działać :)
Wysłałem SMS-a do MR-Motors z aktualizacją liczby osób (sztuk: 8), a w związku z tym pytaniem o nową cenę. Zobaczymy jaki będzie odzew :).
Stworzyłem jeszcze temat na forum alfaclubu, może uda się znaleźć jeszcze jakieś dwie chętne osoby i wtedy byłby kompelcik :)
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...=314126#314126
Piękne, strategiczne posunięcie z tym tematem na alfaclub.pl :top:. Trzeba tylko pamiętać o warunku, że Ci którzy będą chętni muszą być zarejestrowani na Alfaholikach - choć myślę, że spora część osób jest zarejestrowana na obydwu forach, choćby ja :).
pięknie, ale jak na razie chętnych brak :/ cienko to widzę...
Szkoda :(. Ja na razie też nie dostałem żadnej odpowiedzi z MR Motors :/.
EDIT
Może ketron już dostał jakąś informację?