Ja sobie na pewno zamówię indywidualną. Koszt i tak śmieszny więc nie ma co wielkiej organizacji robić.
Printable View
Ja sobie na pewno zamówię indywidualną. Koszt i tak śmieszny więc nie ma co wielkiej organizacji robić.
Siwulec jak bedzisz zamawial to poprosze,do tego czasu pewnie jeszcze wpadne na spocik to sie odbierze i sie rozliczymy,pasuje?:)
my jak najbardziej jestesmy zainteresowani flagami, wlasnie o czyms takim myslalam zebysmy mogli sie w trasie latwiej odnalezc, to jest swietny pomysl, to co moze siwy bys sie tym zajal?? Moznaby bylo zrobic takie wlasnie okazjonalne z napisem nawiazujacym to tego zlotu lub poprostu jakies neutralne.
Ja jestem za i chce taką !!!
ja też chce a jutro obgadamy szczegóły jak mają wyglądać.
witam z KRK !!!
byłem w październiku na zlocie w Jelonku, a do Poznania mam podobną odległość, więc się pewnie zjawię !!:crazy_pilot:
Bella po dłuuuugim zimowym pobycie w garażu pewnie z chęcią przeleci się do Poznania !!!
Nie ma ograniczeń wiekowych ???:stop:
możecie dopisać listy :
CRIS + JARO z KRK
01. CIMA&PAULA02. CZAREK8203. TOMAJ+Ania04. Siwulec82 i Ania05. Marek i Asia + pies06. Baruś91 + Klaudia07. Kynium + Dorota08. Krzysztof73 + Basia09. Boro.m + Aga10. Pietia + Alicja11. Pisiordini + ?12. Misiu7911 + Paulina+Malgosia13. Alfredo + (os.towarzysząca)14. Edwin + Edyta + Misia15. Drift-R + Aga16. Olaf3276 + 117. Monika + 1
18. Wozignoj + Daria + Szkrabul
19. Patrizia +1
20. Cris + Jaro
Pewnie ze nie ma ograniczen wiekowych pod warunkiem ze kazdy kto zabiera osobe niepelnoletnia ponosi za nia PELNA ODPOWIEDZIALNOSC.
Tak się zastanawiam bo nie widzę nigdzie ogłoszenia w dziale o zlotach - jest tylko ten temat na forum regionalnym?