tylko zwróc uwage czy to nie Yatour w innym pudełku, jak np ten ... Ale gdyby cena była lepsza to może być AudioMANIAK :lol:
Printable View
tylko zwróc uwage czy to nie Yatour w innym pudełku, jak np ten ... Ale gdyby cena była lepsza to może być AudioMANIAK :lol:
Proszę o dopisanie do listy
Przecież kurier musi Ci podstawić taką paletę pod drzwi ;) Dowiedz się czy dostawca nie zechciałby sam rozesłać urządzeń do nas? Koszt się zwiększy tylko o obsługę logistyczną, bo za przesyłką jednostkową i tak musimy zapłacić. Zapewne wyjdzie niewiele drożej, a kłopotu będziesz mieć mniej.
No,to namowiliscie mnie,dopisuje sie do listy
Słuchajta panowie. Jest taki motyw, że te zmieniarki są dostępne w wersjach dla różnych marek, ale z tego co widziałem to np. zmieniarki grupy Fiata i VAG niczym się nie różnią. Teraz pytanie. Czy może ktoś dowiedzieć się czy zmieniarka przeznaczona do Fiata zadziała w VAGu? Jeśli tak to można mnie dopisać do listy, a wezmę jeszcze ze 2.
Ja też się chętnie wpiszę na listę jak w cenie 160zł :) Miałem sobie taką sprezentować później, ale jak jest taka fajna okazja to jak najbardziej ... szkoda, że tak szybko poszło ... wtedy nie byłoby rezerwy ...
Zatem jak się da to ja się zapisuję!
Ja będę mieć kłopotu mniej, a on więcej - no ale ok, mogę się dowiedzieć o taką ewentualność i jakby to przedstawiało się cenowo.
@ eternal_slavo
Zmieniarki może i się nie różnią - ale różnice mogą być w kostce ISO - jeden kabelek w tym wtyku a drugi w tamtym i już będzie bigos.
Ja Ci nie zagwarantuje czy podejdzie czy nie w innych autach jak grupy FIAT.
@ szajbus0
Fakturę miałem dostać jedną - na całą partię. Raczej nie wydzielę z tego pojedynczej sztuki, no ale tego się jeszcze dowiem
CO do przesyłki - koszt 7zł był podany jeśli udałoby się wysłać listem - jeśli paczka to niestety minimum 11zł
draywer, Pedro i barat dopisani do listy rezerwowej
Dopisz i mnie do rezerwistów :)
kabeli roznic sie nie beda bo to jest ISO własnie jedyne co to moze byc inna obsluga i nie bedzie działałąo sterowanie bo np komendy sa inaczj kodowane