oczywiscie nie mogą być to same negatywy, ja tam kupiłem auto i polecam.
Printable View
oczywiscie nie mogą być to same negatywy, ja tam kupiłem auto i polecam.
otoz to. Nie ufac nikomu!!! Nawet ASO.Cytat:
Napisał 145Q
I proponuje juz nie jezdzic do superalfie, bo podobnych firm jest na peczki
Proponuję w ogóle nie kupować Alf bo tych samochodów jest na pęczki :PCytat:
Napisał adasco
P.S. Witam i pozdrawiam. Niniejszym postem podnoszę poziom dyskusji. ;)
Jak czytam ten temat to normalnie brak słów. Kolega,który podał przykład lancii lybra to gdyby nie sprawdzał na niemieckiej stronie aut kupiłby to lancie jakby sie mu tylko podobała z niewiedza,że ma ten licznik kopnięty i jeździłby tak długo i napewno sobie chwalił. Co wam o ten licznik tak chodzi,dla mnie może mieć nawet 20kkm a real to 250kkm wole taki jak tylko widzę,że silnik pracuje super,auto jest bezwypadkwoe lub miało lekkie otarcia, w środku zadbane,zawiecha gitara to co wy chcecie od licznika,zrobiono to tylko pod klienta bo 98% woli jak najmnijeszy przebieg w aucie. Kolega Kayrol ja też tak jak Ty nic nie mam od superalfy i można się z tą firmą dogadać tylko po dobroci i z kulturą. Nie podniecać się tu za ile kto mówił gadał i urwał z ceny bo to nieistotne jaka pewność,że ktoś nie ściemnia ceny? Ja choćbymnawet 50 złych uwag o nich teraz przeczytał to i tak nie zmienie zdania,uważam że to solidna i dobra firma.
pozamiatałeś ;) owned :!:
A potem mówią że Alfa taka i taka z przebiegiem 150 000km sie rozpada. Ja jednak wole nie jechany licznik do tyłu, tym bardziej że jakbyś przyszedł do komisu gdzie stoi np. Alfa Romeo przebieg 120 000km, a ktoś by zapomniał zdjąc plakietki z wymianą oleju, albo leżała by gdzieś głęboko w schowku i przeczytał 256 540km to też byś był zainteresowany takim autem? Bo dla mnie jeśli ktoś zaczyna ciąc przebieg to nie wiadomo co jeszcze ukrywa. Fakt że auta wypicowane, błyszczą się i świecą, może i technicznie zadbane, ale jeśli profesjonalnie podchodzą do sprawy to nie powinno byc podejrzen co do czego kolwiek. A tu jest już ich sporo-co widac po temacie na 6 stron.Cytat:
Napisał alfaholik-Bioły
Chociaż i tak tam nie pójdę. Dlaczego? Pisałem kilka postów wyżej-diesel niet.
Dlaczego mam płacic za auto które legitymuje sie przebiegiem 100tys, a faktycznie ma 200tys. ? Gośc który skręcił licznik ukradłby mi w ten sposób załóżmy 5000 zł. gdyż powiedzmy tyle jest warte 100tys. kilometrów.
On oszukując mnie, wyciąga mi z kieszeni 5000zł których, gdybym wiedział, ze auto ma licznik cofnięty, napewno bym nie wydał.
http://www.superalfa.pl/index.php?Co...t=Alfa%20Romeo
Obczajcie 4 wiersz od góry...
Odnośnie powyższej alfy GT z 2004 roku. Z tego co mi wiadomo , to nie było jeszcze w 2004 wersji Q2.Cytat:
Napisał 145Q
A wersje Q2 alfy 147 i GT wyszły najdawniej jakieś 2 lata temu.
W każdym ogłoszeniu to samo :DCytat:
Samochód świeżo sprowadzony.
Zakupiony od pierwszego właściciela
Stan samochodu idealny, jak nowy, skóra jakby na niej nikt nie siedział.
100 % BEZWYPADKOWY
Samochód w idealnym stanie technicznym.
Nic nie stuka, nic nie piszczy, auto na wiele tysięcy bezawaryjnej jazdy.