Ahh aż mi się wakacje przypomniały, szkoda że teraz jest grudzień, i szkoda że wtedy nie Alfką - trzymałaby się na tych zakrętach :lol:Cytat:
Napisał PietereQ
Printable View
Ahh aż mi się wakacje przypomniały, szkoda że teraz jest grudzień, i szkoda że wtedy nie Alfką - trzymałaby się na tych zakrętach :lol:Cytat:
Napisał PietereQ
JTS-em przy pełnym załadunku i 4 osobami na pokładzie udało się wyciągnąć 230km/h. Swojej jeszcze nie miałem okazji przeciągnąć porządnie gdzieś na trasie.
Polecam wycieczkę do Szwajcarii. Tam poprostu czuć ze te samochody najlepeij czują się na krętych i równych! drogach. No i można pstrykać ładne fotki samochodzikowi :DCytat:
Napisał moninika
jak prowadziłem Alfe z niemiec do polski , noc , autostrada hanover-berlin , 3 pasy , pusto , siatka od lasu , idealne warunki , prawie 250
PietereQ czy czytałes temat? "ILE WYCIąGNIE TWOJA ALFA ?"Cytat:
Napisał PietereQ
Jeśli było by "ILE WCHODZISZ W 90 STPNIOWY ZAKRęT?" to napisałbym co inego.
Jesli chodzi o ścisłość to te 260 miałem po ok 6 km.
Ale oczywiście jeśli brakuje Ci zakrętów i bedziesz w Gdańsku to zapraszam na Słowackiego, tam jest co pokazać. Toru niestety nie mamy.
pozdrowionka
a ja swoja lecialem 290 ale przeciez chyba nie o to tu chodzi
slowackiego?? za duzo dziur. i wieczne korki to moze byc wyzwanie no chyba ze helikopterem. pozdro600
morelexx !!!prosze uzupelnic swoj profil chyba ,ze rzeczywiscie mieszkasz nad adriatykiem
ano mieszkam nad adriatykiem :)
fajnie ci :D
nie wiem czy sie orientujesz ale ul. słowackiego w Gdańku wyremontowano , są przepiękne długie i szybkie zakręty w którym można się pobawić ...
tam rozwijam na letnich nawet do 170 pomiędzy zakrętami...
pozdrawiam
no to jestem w tyle bo nie wiedzialem o remoncie pamietam tadroge jak bylawoplakanym stanie