-
Alo alo co jest ludzie z Wami???20 października a wpłat jak na lekarstwo.Proszę sie ogarnąć,ogarnąć konta i wpłacać gotówkę ino szybko bo zaliczki wpłacać trzeba.
-
ja w poniedziałek zrobię bo muszę ściągnąć kasę od dwójki moich znajomych których zabieram :) z tym że ja ze sztolni odpadam :P
-
Ja nie przyjadę :( niestety.
-
Sam nie dasz rady ;) nie trafiłbyś :D
-
taaaa :)
ale nie przyjadę przez żonę :P a w zasadzie to przez potomka :P niestety żona ma szkolenia weekendowe do grudnia. W dodatku jest w ciąży więc nie ma szans żeby w sobotę wyjechać o 17 z wrocka, przyjechać do jeloniej, siedzieć na imprezce i w niedzielę wstać o piątej żeby być na 8:00 we Wrocławiu a kolejnych zajęciach. Niestety. Zobaczymy się następnym razem :)
-
Ta widzisz pępkowe wraz z grillem załatwimy za jednym razem :).A wracając do tematu ludziska z listy płacić płacić :)
-
Dobra żarty się skonczyły wpłat nadal brakuje proszę sie określac albo jesteście na imprezie,albo imprezy nie ma.Wolałbym bym żeby jednak była :D
-
informacja... Uwaga uwaga!!!
Przypominam, że wpłaty muszą wpłynąć do czwartku.
Jeśli nie będzie wpłat od conajmniej 40 osób to niestety będę zmuszony odwołać imprezę.
Tak mamy skonstruowaną umowę :(
-
Jutro zrobię Ci przelew :)
Także 4 osoby na bank dojdą :)
-
dzisiaj zadeklarowal sie Flateet 3 osoby, na jutro Sprezynka 4 osoby... :)
Czyli 7 więcej... Moooże się uda :D