no ja rozpoczynając temat pomysłu na rozpórkę, jednym z głównych powodów tego była własnie cena, własnie zeby to było tańsze niż te oryginały.
Wykonanie i cena to moje główne kryteria.
Printable View
no ja rozpoczynając temat pomysłu na rozpórkę, jednym z głównych powodów tego była własnie cena, własnie zeby to było tańsze niż te oryginały.
Wykonanie i cena to moje główne kryteria.
Ja idąc do rzemieślnika też liczyłem na niższą cenę - okazało się, że byłem w grubym błędzie.
Na chwilę obecną poluje na zestaw Ultra Racing do przodu. Jeśli go nie znajdę do lipca to będę kupował górną Sparco a dolną robił.
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.com
szkoda, że temat upadł. Tak mi teraz by się przydała
Staffa poszukuje 145/6, 155
http://www.staffa.pl/pl/o_firmie.html
może by tak zmobilizować twórcę tematu do ponownego rozpatrzenia opcji na rozpórki :)
Niestety nie znalazłem odpowiedniego wykonawcy tego projektu, który zrobi to w dobrej cenie a niestety sam nie mam czasu i sprzętu żeby to profesjonalnie wykonać. Niestety firma rząda takich pieniędzy że lepiej kupić już gotowe np. sparco, a prywatnie nikt nie spełnia moich oczekiwań. Na AC robią rozporki może zrobiłby do 145.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Nie mam konta na AC, możesz przybliżyć temat? Chciałbym odciążyć swoją budę.
Po świętach zapytam się w jednej firmie oni robią różne rzeczy do samochodów i nie tylko z różnych metali wiec myślę ze nie nie było by większego problemu tylko musiało by być wiadomo więcej chętnych bo bo pojedynczych sztuki na pewno nie zrobią tylko podeślijcie mi jakieś wymiary dokładnie to zaplanowane.
Pytałeś?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Pytałem i nic z tego nie robią pojedynczych rzeczy