Z chęcią bym troszke tył podniósł, ale auto rewelacyjnie prowadzi sie w obecnych warunkach. Żeby postawić to dziadostwo bokiem to trzeba sie troche nawachlować, a i tak zaraz samo sie prostuje. Nie miałem takiego efektu jeszcze w żadnym aucie.
Printable View
No ja nie mowie ze zle to wyglada bo bardzo fajnie:) Ja nie moge nizej polozyc auta bo zakladam jeszcze zendera ( maluje sie obecnie ) a juz teraz podnosnik mi na styk wchodzi. Jak zamontuje kurtynki to bede musial wozic w bagazniku kawalek drewna zeby najechac i poniesc auto bo inaczej go nie podniose;)
Nie ma ktoś na opchnięcie w miare rozsądnych pieniążkach 17" ??
bez opon mnie interesują
a jak ktoś ma zestaw to i tym sie zainteresuje
chyba ze 18 rozpatrzę :)
Coś to PW
Napisz do kubicze. Chyba ma.
Juz gadaliśmy :) dalej szukam
Ja mam 5x telefony 17 ale dwie maja lekkie wgiecia od srodka, nic strasznego plus obdrapania od kraweznikow ale tez nic strasznego. Cena za 5 sztuk 70e plus przesylka okolo 40-50e.
Panowie, ostatni raz poproszę Was o pomoc..
Szukam zdjęcia przed liftowej 166 - z felgami 18" na SERYJNYM zawieszeniu :)
kobielczak już ci dawno dawałem link do fotek z googla gdzie sporo było własnie takich zdjęć alf jak chcesz
Jarek - tych linków przewinęło się tyle, że aż..
Powiedzcie mi proszę, czy można zamontować felgi 5x110 zamiast seryjnych 5x108? W takim wypadku trzeba zamontować jakieś specjalne dystanse/śruby? Jak to się odbywa i jakie są koszta?
Nie można. Ale zawsze możesz wrzucić śruby pływające. Są podzielone zdania co do takich adaptacji. Poczytaj w necie o śrubach pływających. Ktoś ma na forum 18" z brery założone na pływakach do 166. Chyba GrzesiuSiedlce