Przyznam, że jestem rozczarowana takim przebiegiem sprawy, tyle osób zrezygnowało, a jeszcze kilka dni temu byli pewni na 100%, że pojadą :(
Printable View
Przyznam, że jestem rozczarowana takim przebiegiem sprawy, tyle osób zrezygnowało, a jeszcze kilka dni temu byli pewni na 100%, że pojadą :(
Uwiez mi ze ja tez :(Cytat:
Napisał ASIUNIA
A ja tam wcale nie jestem zdziwiony. Wiedziałem ze jak tylko fred ogłosi termin wpłacania zaliczek to sie wszystko posypie bo trzeba bedzie się zdecydować lub nie i zaczna sie tłumaczenia ze to i tamto.Z drugiej strony czasy mamy takie jakie sa i niestety praca wielu ludziom wiąże ręce i poprostu trzeba isc do pracy i koniec. Inna sprawa to też koszty bo jak dla mnie ,to uwazam że 600 zł od osoby +dojazd gdzies tam z centrum polski lub nawet dalej + 6 dni urlopu to naprawde zbyt wiele,i tutaj trzeba zrozumieć te osoby. Ja osobiście z racji tego że równiez pracuję w ostatnie dni roku pisałbym się na na imprezkę w dniu sylwestra i ewentualnie nowy rok.Czasu jest dużo i napewno sie cos znajdzie tak zeby we wspólnym gronie poimprezować,nie koniecznie na jakims balu. mysle ze uda sie skrzyknąć grupe ludzi którzy pojadą w jakies fajne miejsce pobalują choćby w pokojach hotelowych i tyle. Takie imprezki sa najlepsze. Ja uwazam że sylwka 6dniowego z balem itd nie uda się zorganizować.Odnosnie tego miejsca w mojej miejscowosci włascicielka jeszcze nie wie czy jakis bal sie odbędzie a pokoje są wolne jak narazie. Co do ceny to sie nie dogadałem bo nie wiem ile osób by było.kurde rozpisałem się zabardzo :lol: . siema tam wszystkim.
Dokładnie :| jak przyszło do płacenia to kicha :(
ja chcee pisze sie dwiema rekami pozdrawiam wszystkich :D
:shock: Moi drodzy, wiecie co, jak czytam komentarze w stylu "wiedzialem, ze tak bedzie", "jak przyszlo do placenia" to mnie szlag jasny trafia i koniec.
Asiunia, jak jestes taka dziana, to wez mi zasponsoruj, co? Dla mnie 600 stow plus 200 dojazd przy 3 osobach daje juz dobrze ponad tysiak. Za ile? Za 3 czy 4 dni? To wybacz, ale wlasnie zabukowalem pokoje na 10 dni za taka mniej wiecej kwote, wraz z kuligiem i piedolami, 5 km od zakopanego. W warunkach dobrych, ktore znam. Wiec prosze, zebys powstrzymywala sie wraz z kolega t.Magiera od tego rodzaju komentarzy, jesli nie wiesz, kto i dlaczego odpada. oki?
NA zlot zadne z was sie nie palilo, a i wowczas tez kupa luda odpadla. Jakos wtedy nic nie mowiliscie... Sorry, ale lekko mnie to w koncu zdraznilo. Nie wytrzymalem i napisalem.
Mojego posta nie skomentowal nikt wiec rozumiem ze nie jestescie zaintersowani wiec powiem wlascicielce ze nic z tego... pozdrawiam i podpisuje sie pod slowami adasco
ja dalej jestem zainteresowany sylwestrem mimo wszystko
Nie wiem czy wam chodzi o pobyt w górach ( narty , kuligi , spacery itp) czy o samą zabawę sylwestrową?
Nie wiem jak inni, ale ja mam nadzieję, że będą i narty i kulig no i zabawa sylwestrowa :DDDCytat:
Napisał 75andrew155