-
Witam,
A ja mam taki problem od wczoraj.
Pilotem nie mogę zakluczyć drzwi (wszystkich). Jest charakterystyczne stuknięcie, zapalenie świateł, wszystko wygląda normalnie. Zauważyłem to, ponieważ akurat spojrzałem przez szybę od drzwi kierowcy i widzę, że nie mruga lampka alarmu.
Drzwi mogę normalnie otworzyć i alarm się jednak włącza.
Podsumowując: nie mogę zakluczyć drzwi pilotem, alarmu niby nie ma ale jednak jest:D jutro zrobię próbę odpięcia i założenia klem, sprawdzę też poziom naładowania akumulatora.
Jakby ktoś miał dodatkowe pomysły to chętnie poczytam / sprawdzę
Pzdr
-
Naładowanie aku pomogło - polecam od tego zaczynać.
Pzdr
-
ktos doradzi, czemu po odpięciu akumulatora nie mogę otworzyć tylnej klapy przyciskiem w klapie (SW)? Przestawienie na kompie pokładowym nie przymosi skutku...
-
Zazwyczaj pomaga zamknięcie samochodu z pilota i otwarcie. Pozniej powinno działać.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
-
Dokładnie jak pisze kolega otwarcie-zamkniecie auta pilotem i wtedy powinno działać otwieranie klapy.
-
I u mnie to się zdarzyło. Po długim postoju Bella nie reaguje na pilota, muszę otwierać z kluczyka. Stacyjka z 2009 już zamówiona, pozostaje ogarniecie tematu jak ją zgrać. Ktoś może to wytłumaczyć albo polecić jakiegoś magika z okolic Wrocławia?
-
Zaczynajcie od akumulatora. 85 % tych problemów zniknie.
-
Ciekawe są te przypadki z akumulatorem. W innych autach jak akumulator pada to wpierw silnik przestaje odpalać a nie otwierać i zamykać się ;)
-
To akurat nie wina akumulatora :P
-
Hej, pojawił mi się znany problem z nieotwieraniem na mrozie w przedliftowym egzemplarzu. Czy ktoś wie kto wymieniłby mi tą stacyjkę w Trójmieście? I czy stacyjka od 1.9 będzie pasować do 2.4?
Pozdrawiam i z góry dziękuję :)