Powiedzcie mi czy w górnym wahaczu tulejka przednia i tylna jest taka sama czy różnią się czymś ??
Printable View
Powiedzcie mi czy w górnym wahaczu tulejka przednia i tylna jest taka sama czy różnią się czymś ??
na pierwszy rzut oka roznia sie ale nie znam sie na tym
- - - Updated - - -
tutaj przyklad.2 tuleje gornego wahacza http://allegro.pl/alfa-159-brera-tuleja-tulejka-wahacza-gornego-2szt-i3482402608.html
właśnie zastanawiam się na kupnem tych tulejek zawsze to taniej niż cały wahacz ,ile by tam wytrzymały .
zaplacisz 90 zl za same tuleje a wahacz juz kupisz za niecale 200 zl.Dasz za tuleje, a za pol roku okaze sie ze sworzen wybity i co??Dolozysz 200 zl i wyjdzie 290 zl i to conajmniej.Kup lepiej caly wahacz
Dokladnie, juz nie raz w poprzednij samochodach doswiadczalem przyslowia ze "chytry dwa razy traci" teraz wole nie oszczedzac, szczegolnie, ze mam zamiar pojezdzic swoja Bella kilka lat:)
Wysłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 4
jeszcze trzeba dodac za ich wymiane mysle ze conajmniej 50 zl czyli wyjdzie ok.140 zl
Wiec reasumujac, lepiej caly wymienic i miec spokojna glowe niz sama tuleje i nasluchiwac czy cos nie stuka puka czy nie skrzypi:)
Wysłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 4
a samochod zepsuje sie zaraz po zakupie wiec lepiej go nie kupowac;)
Tylko, że z tymi wahaczami to akurat prawda