Trochę w temacie trochę nie ale napiszę najwyżej mnie skrzyczą :D
Jedzie ktoś z wawy na zlot ??? Jeśli tak może się dogadamy i wyruszymy jakoś razem, będzie nam raźniej jechać kupą :D
Printable View
Trochę w temacie trochę nie ale napiszę najwyżej mnie skrzyczą :D
Jedzie ktoś z wawy na zlot ??? Jeśli tak może się dogadamy i wyruszymy jakoś razem, będzie nam raźniej jechać kupą :D
no to ja tez zapytam... czy wybiera sie ktos jeszce ze szczecina tudziez okolic??
Ja,Paweł 156,Mariusz,rafjan,shalott,Jurcio chyba tez jedziemy w srode na wieczor aby byc tam juz w czwartek rano,jesli jest ktos chetny to po drodze bedziemy sie zbierac.
szczegoly jeszcze ustalimy.pozdro
Chyba nie spotkamy sie na trasie ja jade na warszawe-elbląg caly czas trasaą nr 7Cytat:
Napisał AR_33
pozatym bede mógł wyjechać dopiero w piątek po pracy czyli o 16 na miejscu będe pewnie kolo 23 no i niestety chyba przyjade 166 bo niewiem czy zdąże poskladać 33 do tego czasu.
Mówi się trudno :)Cytat:
Napisał lejek20
I tak spotkamy się na miejscu :wink:
Witajcie,potwierdzam wplaty ktore doszly na konto:
Robert Ł. AR_33 za dwie osoby dorosle
Piotr-Z za dwie osoby dorosle
Monika..Jurcio_8V dwie osoby dorosle
KORCZU 4 osoby dorosle + dzieciatko
zwiezu 3 osoby dorosle (zaliczka)
Witam i proszę o odpowiedź: czy przewidujecie możliwość dołączenia do waszego grona na zlocie naprawdę "w ostatniej chwili"? Niestety do samego końca nie będę mógł być pewien czy dostanę wolne w pracy. W związku z tym nie jestem w stanie wpłacic kaski na wasze konto :cry: . Jednak mam nadzieję na przyjazd razem z żoną i dwójką dzieci 4 i 6 lat i dołączenie do szanownego grona na zlocie.... Jeśli byłyby miejsca noclegowe w domkach to super! Proszę odpowiedzcie na moje pytania :!:
Dopisujcie sie do listy,bo jak narazie to 8 samochodów przyjedzie. Ja postaram sie na dniach wplacic chociazby zaliczke,zeby byla miejscowka zaklepana.
Oczywiście, że jedziemy z Wami :!: :!:Cytat:
Napisał Korczu
no to gitara :mrgreen:Cytat:
Napisał Jurcio_8v