1.Zwoli
2. Kolekszy
3. Pawciu87 :D
Printable View
1.Zwoli
2. Kolekszy
3. Pawciu87 :D
Ja niestety nie dam rady się pojawić, ale już zarzucam temat, żeby pomyśleć o jakimś spotkaniu Noworocznym, tak w terminie gdzieś do 10.01 ;)
to myślę że też do ogarnięcia :D
Hej, ja nie dam rady pracuje ale może po nowym roku :-)
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
To i ja się piszę w takim razie:)
1.Zwoli
2. Kolekszy
3. Pawciu87 http://www.forum.alfaholicy.org/imag...es/biggrin.png
4. dawid1146
zmieniając trochę temat wrzucam trochę info o nowej miłości :P http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1734325
No Paweł jest rakieta :) GRATULACJE :D
a co do spotkania to myślę że nawet jak by było z 5 osób zapisanych to warto się spotkać więc ja będę na pewno :)Mam nadzieje że Paweł nowa AR też :)
Do czwartku czekam na listę i rezerwuje stolik :D
Ja też się piszę.
1.Zwoli
2. Kolekszy
3. Pawciu87
4. dawid1146
5. Domino
To czekamy na sobotę :P
1. Zwoli
2. Kolekszy
3. Pawciu87
4. dawid1146
5. Domino
6. Barth
Tomek na ile osób ogólnie rezerwujesz stolik? Bo dwóch Łukaszów mi jeszcze nie odpowiedziało co i jak z sobotą, i czy w razie "w" będzie miejsce?
Dodatkowo jeszcze jeden nowy (stary) pasjonat AR do nas podjedzie :)
zarezerwuje na 8 osób w razie czego miejsce i tak się znajdzie chyba że by z 5 osób więcej sie zjawiło ale 2-3 to na spokojnie
Dobra rezerwacja zrobiona sobota godzina 16 hetmańska Byczyna.
Rezerwacje zrobiłem na 7 osób ewentualnie jak będą krzesła wolne zawsze można dostawić.
A my spotkajmy sie co najmniej o 15.30 na parkingu tam gdzie ostatnio cykaliśmy fotki.
Następnie przejedziemy autami na rynek pod samą gospodę ;d o 16 raczej na parę alf się miejsce znajdzie ;) do zobaczenia ;d
Oki czyli wszystko jasne :D
Ja od wczoraj walczę z gorączką;( jak tabletki będą skuteczne to sie widzimy
Dzięki chłopaki za spocik, jak zawsze wyborne towarzycho!
Na zdjęciach 3 czarnych muszkieterów, brakuje jeszcze czwartego - może w przyszłości dołączy :)
https://www.dropbox.com/sh/g0pk76g43...HX83Y7Tya?dl=0
No towarzystwo wyborowe:) a żyto dalej płonie :D
Zdjęcia profesjonalne Bartek jak z kalendarza :)
A to gdyby nie rejestracje wygląda jak odbicie lustrzane :Dhttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=186216&stc=1
płonie płonie :P To co z tym 11 stycznia robimy ?:P
A co jest 11, poza poniedziałkiem, rzecz jasna?
Ja powinienem być od sylwestra, gdzieś do 5 stycznia, ale to raczej kiepski termin na spota...
nie wiem coś mi się upaliło z tym 11, bo myślałem że wtedy będziesz na miejscu :) Może uda się coś sklecić do tego 5 stycznia - nie wiem jak tam reszta chłopaków?
Hehe :D Wcześniej pisałem, że może do 10 będę, ale na chwilę obecną sytuacja się klaruje i chyba będę się wcześniej zawijał (gdzieś 5 po południu)
To jak chłopaki będzie co? kto był by chętny ?;D
ja jak coś 3 stycznia ale koło 15 jak cuś ;)
Jestem na tak
3 stycznia również jestem na tak ;)
Panowie ja niestety 3 stycznia odpadam,choroba mnie złapała ;(
to do 3 stycznia nie wyzdrowiejesz? :P W takim razie gdzie teraz robimy spotkanie... tym razem Wieluń? Kto jeszcze chętny? Mniej więcej która godzina by wam odpowiadała?
Pany i jak robimy coś w tą niedziele czy odpuszczamy? Kto na 100% by był i gdzie się spotykamy? :)
Pozdr Paweł
Ja na 100% będę :) Możemy standardowo koło Teriana podjechać jeśli większej ilości osób nie będzie :)
To chyba tak zrobimy ;) Napiszę chłopakom esemesy - może nie mają czasu wejść na forum ;)
Ja narazie jestem bez auta. Przyjechal duzy IC i trzeba bedzie sie tym zajac. ;)
Ja jutro się pisze :)
zapraszamy ;) później skoczymy gdzieś do knajpy ;) Bo za ciepło się na jutro nie zanosi ;)
O której będziecie pod tym terjanem ?
o 15:00 kolego ;)
Bartek będziesz?
No dzisiaj wyszło skromnie :P Część chłopaków nie dojechała ze względów zdrowotnych, awarii, oraz losowych wydarzeń :P Ale dziękuję Dominikowi, Piotrkowi za przybycie, dzięki czemu spotkanie jednak się odbyło :D Pozdr Paweł
Uuu, nie wiedzialem, ze tak blisko mnie sa jakies spotkania organizowane :D wiadomo kiedy nastepne ? bo chetnie bym sie wybral :P
Śledź temat a na pewno się załapiesz,tak średnio jedno w miesiącu spotkanie jest myślę;)
Zapraszamy ;)