Może od razu pod Pol-Carem? :D
Printable View
Może od razu pod Pol-Carem? :D
Ok to piątek browarna godz. 17
Ciekawe ilu nas będzie :) ?? ;P
Ja bede
Ja również dotrę mogę mieć akademicki kwadrans poślizgu. W takim razie do zobaczenia jutro. Pissss
Khot może też zjawisz sie chwile po 18 bo to Ci oddam to co pożyczyłem a jak nie to innym razem
Innym razem, w tygodniu generalnie u mnie kiepsko z czasem, a w piątek nie ma opcji żebym dał radę w sensownej godzinie.
spot był mega duży :D
http://www.iv.pl/images/12394244790127082251_thumb.jpg
jedna z nich z motorem T.S.
No niestety termin nie fortunny :D
Młody - to nie z tobą kiedyś "leciałem" od śródki na piątkowo ?
Moja taka sama tylko jtdm.
Dokładnie z taką się kiedyś porządnie zabawiłem - i też TS, a szedł zdrowo :D
Jezdzicie jak bogusie z m3 a pozniej paski pękają ...
Byłem jeszcze młody i głupi :D
a była to jakoś sobota albo niedziela o 6 rano :D drogi puste :D
Żarcik taki przecie , u mnie pęklo 222km/h ale pasek mam cały ^^
Ja też mam już cały pasek :D
i śmiga jak szalona, a koszt całego remontu wyszedł praktycznie w cenie rozrządu :D
Oj ja nie wiedziałem że coś takiego Ci sie stalo
Widze jtd gorsze od Ts [emoji14]
a no zdarzyło się mu wystrzelić przy ponad 4tys obrotów :D Na szczęście 1.5km od garażu :D ale już śmiga :D
Dobra a tak naprawde poznaniacy i Ci co mieszkają niedaleko poznania nie bójcie sie wpadać na spoty :)
Pozniej czlowiek jedzie na spota a tam jakis ciul na blachach PO patrzy nam moje fele jak szpak w pi*de :D
To co w przyszłą sobotę spocik ? :D
ja tam w tygodniu zupełnie odpadam - jedyna opcja weekend i najlepiej sobota :D
Sobota, 15.00, morasko?
Na Pyrkon się nikt nie wybiera? :D
Witam wszystkich
Dodano po 12 minutes:
Zmierzam na najbliższy spot wpaść
jak nie będzie chętnych na morasko to proponuje pestke na 18 z italiancami
Monika Koledzy wyzej robia wszystko Byle nie z Alfami :eek::P
DUGI - byłem raz i mi sie nie podobało, jeszcze w czasach jak miałem alfe - więcej nie mam ochoty prosta sprawa.
Za to bardziej mi się wydaje, że ktoś nadal ma ból dupy, który zaczął się jakies 4 lata temu jak na AH pojawiły się propozycje spotów w Poznaniu, bo jak to tak, żeby zupełnie olać inne wielkie alfowe spoty w Poznaniu ;)
Nikt nikogo nie zmusza, aby gdziekolwiek przyjechał, padają co jakiś czas luźne propozycje - kto może wpada, kto nie chce nie wpada.
W sumie można od razu się umówić na 18.00 na IS w miłej atmosferze i towarzystwie, tylko imo wielka szkoda tracić słonecznej pogody na spota robionego wieczorem w parkingu podziemnym.
Haha. I święte obrażanie się ze stwierdzeniem "to ja już nic nie organizuję, bo przyjechały dwa samochody" jakby ta "organizacja" wymagała nieludzkiego wysiłku ponad skrzyknięcie się na pasującą godzinę na forum. :haha:
spinacie sie Panienki :D matom zmien juz forum na fiatowskie co do bolu dupy czy jakos wiesz my sie nadal spotykamy i to CYKLICZNIE u was raczej kicha..Nie chcialem urazic ale jak sie czyta czasami przy braowarku te wasze umawianie to tak jakos nie moglemn sie opanowac..Nudno w tym temacie.POzdrawiam p.s. kiedys przyjade na te morasko gdzie kiedys chodzilem z psem po polu :D
delete
Uderza ktoś wieczorową porą na rozpoczecie sezonu klasyki nocą?
Ewentualnie sie spytam czy może jaka Alfa ćwierć wieczna się tam może znajdzie?
mozliwe ze sie na chwile pojawie
To fajnie ja bede chwilke po 20 stej
Jutro, 18.00, Pestka, spot Italiano Squadre. :)
Czyli bydzie ktos coś ?