Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej 147 na Podgórnej ;)
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej 147 na Podgórnej ;)
Pozdrawiam kolege z czarnej brery jechalismy razem od autostrady do dworcowego
Pozdrowienia dla kolego z srebrnej 156sw skrecajacego z Matyi do CityCenter :) okolo 7:45
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Pozdrawiam czarną 156 na ramkach, koło Bricomana :)
Pozdrowienia dla Koniu031, dzisiaj w Jarocinie, ok.16.00 na Hallera się mijaliśmy :D Pomachane, nie odmachane z pasażerem zagadany byłeś :D
Pozdrowionka part. 2- dla kierowcy AR 147, na PTU mijanej w Wilkowyi :D < nie pomachane :p >
A ja widzialem Koniu jak wracal z Jarocina i mi pomachal:)
Ktoś z was parkuje granatową 147-mką z ramkami przy kościele Św. Anny? Pomachałem jak stała ale nie odmachała, chyba nikogo nie było w środku :cool:
Wiem,ale Twoje zmienily kolor i uwazam ,ze na plus im to wyszlo:)Podjedz kiedys to pogadamy:)daleko niemasz:)
Ja też pozdrawiam 147'mke 'koniu031, ale jakaś Panna kierowała wiec moze dlatego nie odmachała. Dzisiaj koło 14 na Powstańców wlkp.
W piątek czerwona 147-ka na Naramowickiej przy torach (pomachane) i dzisiaj przy PAJO w Luboniu czarna 147-ka chyba TI na ramkach :)
Pozdrowienia dla kolegi w grafitowym 156 SW wczoraj około 17 na ul Poznańskiej
Dzięki kolego, pozdrawiam również.
Pozdrawiam kolegę z czarnego 159 pozdrawiajacego na kupieckiej w Swarzędzu dziś chwile przed 19 uniosłem łapkę ale dość późno ;-) chyba nie masz ramek?
159 na PKL przy Polibudzie dziś około 17:30 ;)
czarna matowa (jak by pomalowana baraniem) 147 widziana wczoraj na autostradzie do warszawy, ktoś z forum ?
Pozdrawiam kolegę tomaz, który podniósł mi dziś łapkę na Strzeszyńskiej.
I nawzajem pozdrawiam :)
W czerwonej 147 jesteś bardziej "widoczny" :D
Za to dzisiaj mnie od razu zauważyłeś. Niestety spieszyłem się do pracy, może uda się kiedyś na spokojnie pogadać na parkingu ;)
P.S. Czerwona jest w tej chwili na poprawkach lakierniczych (łuszczył się lakier na lusterku lewym i tylnym zderzaku) i przy okazji będzie robiona polerka całości. Jak skończą to po ponad 6 latach wystawiam ją niestety na sprzedaż (choć z dużym żalem).
Dzisiaj jakiegoś kolegę w ciemnoszarej 156 (chyba) SW PPL na Dolnej Wildzie koło SPOT. mijałem :).
Pozdrawiam!!!
Pozdrowienia dla kierowcy 156 na PJA stojącego dzisiaj tak, jak ja w korku na św.Ducha w Jarocinie :D Pięknie się prezentują dwie 156 rosso :o
Pozdrowienia dla srebrnej 156 Sportwagon z rej PSZ na klubowych ramkach dziś o godzinie 16:50 na ul. Głogowskiej, jechaliśmy obok siebie przez chwile, specjalnie goniłem:)
Pozdrowienia dla czarnej 156 z ramkami widzina na obwodnicy Kepna trasa nr 8. Blachy DZA. :)
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy GT na PO :D Poznań- pomrugane, odmrugane :D
Nie sądzę że to ktoś z forum ale podziękuję pani z grafitowej 147 na blachach BBI która dzisiaj tak na oko o 17:45 przepuściła mnie na pasach na Baraniaka w Poznaniu (koło Shella) ;)
Pozdrawiam Kolegę mijanego wczoraj w okolicach Goliny, jadącego 159. Strzeliłeś mi przeciwmgłowymi, zauważyłam w ostatniej chwili i pyknęłam awaryjkami ;)
Track day zakonczenie lata , jedną co widzialem Alfe to czerwona 75 od nas?
Z Poznania - ale nie wiem, czy właściciel jest na forum.
Srebrna 166 z ramkami jakoś po 8 widziana na rogu Polskiej i Nowiny. Pozdrawiam!