ale bieda z chętnymi...
Printable View
ale bieda z chętnymi...
Benzyna do V'ki na ponad 1700km to całkiem spory wydatek :D Nie licząc toru i jazdy na miejscu :)
A zapisy trwają dopiero od tygodnia więc nie wszyscy pewnie je zauważyli :)
spokojnie
Co Wy tak biadolicie jest jeszcze sporo czasu na zapisy i żebyście się nie zdziwili Alfaholicy to zgrana paka
szkoda zalowac kasy na paliwo przeciez zlot jest tylko raz w roku i taka atmosfera której nie zazna sie na zadnym urlopie
No nie jest żle jest już ok 60 osób
Spoko na koniec beda pytania "odkupie miejsce na zlocie za nerke!" :)
Sent from my iPhone
Ja byłem bardzo chetny na przyjazd z 4 osobami łącznie. (Pozniej kierunek schwarzwald niemcy) ale znajomi uparli sie na chorwacje i ich nie przekonam, a odleglosc dla mnie raczej bez znaczenia. Tym bardzie ze zorganizowaliscie fajna miejscowke ;) udanego zlotu życzę.
PZDR siroccoxp
Powiem tak Piotrze... narzekanie było, jest i będzie :D Ci co narzekali zawsze będą narzekać, są też tacy który uważają, że skoro zlot jest tak blisko to po co się na nim "kwaterować" :sarcastic: Wiem jedno... prawdziwi Alfaholicy nie marudzą, nie bawią się w matematyków tylko zapisują się i przyjeżdżają :) I za to ich cenię! :top:
Nie zaprzątaj sobie głowy wyliczeniami ;)
A ja tam nie marudzę chociaż ponad 400km mam do przejechania (i się cieszę z tego), bo rok temu nie byłem i żałuję do dzisiaj ;)
Mam tylko nadzieję, że z okolic się zbierze jakiś przyzwoita grupka Alf, żeby samemu nie trzeba było jechać :D
nie obrazicie się jak nie przybędę alfą?
bo jestem po wizycie w rowie...
Widziałem.
Dzisiaj było ślisko, nie dostosowałeś prędkości do panujących warunków. Między Świdwinem a Połczynem też CC wylądowało na dachu.
Jak będziesz się wybierał na zlot, to weź chociaż emblemat AR ze sobą ;) Z resztą masz tak blisko że możesz rowerem podjechać :)
BTW Szkoda Alfy :(
Gdzie tam między Świdwinem a Połczynem można dachować? Przecież tam jest praktycznie prosta droga
wystukane paluchem z telefonu ;)
Czy osoby jadące z dziećmi mogą podać ich wiek(dzieci:))?
Można kolego :P Odcinek Redło-Sława, za samym Redłem leśna prosta - tam potrafią być zaskakujące warunki (jesień/zima/przedwiośnie) i najlpesze jest to że często nie widać zagrożenia (czarny lód). Wystarczy wpaść w poślizg nie "opanować" go i do koziołka już nie daleko :P
- - - Updated - - -
Nawet muszą :P
Chodzi mi żeby podały w tym wątku, bo chciałbym wiedzieć czy gdybym się zdecydował, to dzieci będą miały kompanów do zabawy. Może wypowie się też ktoś, kto był z dziećmi w poprzednich latach. A Moi chłopcy są w wieku 2 i 6 lat.
To że będzie jedna wielka impreza to wiadomo :)
Wiele razy tamtędy jeździłem ale nie zdarzyła mi się jeszcze żadna niespodzianka. No może poza kotem który trochę po tyłku oberwał moim zderzakiem ;) Ale dzięki za info, będę tam bardziej uważał
wystukane paluchem z telefonu ;)
Ponawiając pytanie to sporo osób jedzie z kujawsko - pomorskiego ? Albo przynajmniej z innych części Polski, ale przez Toruń lub okolice? Zapisuje się na ten zlot, ale trochę kicha gdy będę musiał sam naganiać ponad 250 km...
Miło to słyszeć, niezła kolumna w takim razie będzie to nieźle wyglądać.
BTW : Mają być zawody na najlepiej brzmiącą Alfę.... chodzi o odgłos pracującego silnika i wydechu czy o Car-Audio? bo jak to pierwsze to mój klekot odpada na starcie.
To chyba pomoże:
http://www.youtube.com/watch?v=HOgB6nvbJIc
Miło obejrzeć :) Ja się spóźniłem, bo zabawiałem się w parku linowym :D
A z Podhala się ktoś wybiera na zlot? Albo z okolic Podhala ?
Dłuższą chwilę tu nie zaglądałem, ale jeśli organizator dostaje Alfę 4C, to następny zlot organizuję ja, wszystko sponsoruję i nawet po flaszce na łeb rzucę :D