Gdybyś miał dostęp do podnośnika to można samemu zrobić. Jak nie to warsztat. Mam znajomego mechanika z podnośnikiem ale mieszka koło Grzybowej góry. Chyba, że ktoś ma dostęp u nas lub w Mircu.
Printable View
Niestety nie, ani ja ani żaden znajomy alfiarz nie posiada kanału/podnośnika ale jeśli zdecydujesz się sam zabezpieczyć sanki to chętnie podpowiem Ci co i jak. Trochę mam już w tym doświadczenia :)
Witam kolegów,
mam pytanko, czy ktoś z Szanownych Alfaholikow z TST ma możliwość skasowania inspekcji olejowej w 159?
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Inspekcje olejową na pewno skasujesz w warsztacie Auto tech na ul. Jeleniej. Mnie tam wymieniali olej i przy okazji kasowali Inspekcje. Niestety wykasowanie 50 PLN.
Wysłane z Sony Xperia D5103
Dziękuję za informację, pozdrawiam
Cześć ! :)
Panowie, poszukuje kogoś kto posiada komputer i zna się na parametrach silnika - nie tylko kasowanie błedów i miałby czas żeby oczywiście odpłatnie podjechać ze mną do Radomia sprawdzić i EW kupić Alfe :)
Chcesz kupić ropniaka czy benzynę? Jaki model auta ?
Czy ktoś z szanownych kolegów planuje się wybrać na Włoską Wiosnę 2017, która odbędzie się 1.04.2017 w Rzeszowie? Ja jestem zdecydowanie na tak, byłoby miło wybrać się na kilka autek.
Link dotyczący zlotu: https://www.facebook.com/events/1224324327681858/
Hej. Może ja się skusze na taki wyjazd. Jest jeszcze troszkę czasu i być może ktoś jeszcze będzie chciał jechać?
Cześć. Planowaliśmy wyjazd na ten zlot i jeśli wszystko dobrze pójdzie to również się skusimy i może gdzieś się do Was dołączymy po drodze. Sama impreza zapowiada się przednio.
jeśli nic nie wyskoczy to i z kielc też się wybierzemy :) bliżej trzeba będzie się zgadać o to by razem jechać tam :)
Fajnie byłoby jechać razem na kilka samochodów, moglibyśmy się spotkać np. w Łagowie/Opatowie.
Witam. Apropo zlotow to czy ktos od nas planowal by wypad do Sielpi oraz Track Day Kielce 15-20 sierpnia
Samsung Galaxy S7
Hej. Dawno się nie widzieliśmy. Może w tym tygodniu? Pasternik miejsce fajne. Co wy na to?
Ja mógłbym się spotkać np. w sobotę ale musiałbym przyjechać volvo bo alfa na razie jest ranna i muszę ją do lekarza zawieźć
Dla mnie najlepsza niedziela, ale jeśli będziecie się spotykać w sobotę to coś wykombinuję. Oby tylko pogoda była ok. Moglibyśmy obgadać np wyjazd do Rzeszowa na 1 kwietnia, jeśli ktoś się wybiera.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Ja bym wolał w sobotę bo w niedziele mam wyjazd na 80%. Ktoś będzie? Nie chce się fatygować na darmo powiedzmy o 16.00 na parkingu Pasternik.
Jakoś nie widzę zainteresowania. Myślałem, że więcej osób będzie zainteresowanych. Ja chętnie podjadę, może jeszcze ktoś się pojawi, bo trochę słabo tak na dwa samochody.
jak mi nic nie wyskoczy to podskoczę o 16 ale tak jak pisałem raczej nie będę alfą
[MENTION=9534]stawu[/MENTION] [MENTION=71236]piootr[/MENTION] ja chętnie wpadnę. Sobota czy niedziela Wam bardziej odpowiada?
Ja się dostosuję do Was. Jestem dostępny i na miejscu.
Twoja 9 przypadkiem nie stoi na ostrowieckiej na wprost jamaru?
Na Ostrowieckiej, ale nie na wprost Jamaru, a obok centrum dachowego. Jadąc od Jamaru jakieś 400metrow w kierunku Ostrowca, dokładnie dawny REMOT.
Bingo, czyli Ciebie dzisiaj widziałem po 15. Nawracałem obok Twojej alfy :)
Hahaha, gdzie nawracałeś? Alfa jechaleś? Jak mogłem ją przeoczyć? :-)
Zawracałem na placu, przy centrum dachowym. Byłem meganką 3 w kombii. Potem wyjeżdzałem od lakiernika, a Ty jechałeś w stronę miasta.
I to wszystko wyjaśnia. Wracałem z pracy do domu. Widzimy się jutro, czy jak z tym spotem?
No to super. Mnie pasuje. Z tego co się orientuję tam zmieści się tylko 3 auta. A jeśli będzie padało to co robimy?
Kto się wybiera do Kielc w niedziele? Ja jadę o 16 wiec możemy się spotkać na Statoil lub na placu w Wąchocku.
Ja będę chciał jechać, ale odezwę się w niedzielę, bo nie wiem czy nie będę miał wyjazdu.
Niestety nie będzie mnie.
Ja też odpadam, także stawu wybacz, ale jedziesz sam :)
Widziałem fotki na facebooku. Pogoda faktycznie do bani, nie ma się co dziwić, że mało aut przyjechało.
Witam zna ktoś jakiś warsztat gdzie prstują aluminiowe felgi
Samsung Galaxy S7
Z tego co się orientuję takie rzeczy robią w Vimac na Leśnej.