Dokladnie tak. Julce brakuje pazura. Gdyby byla taka wersja z odrobina szalenstwa na pewno znalazlaby wielu nabywcow. A tak, jest niby qvka ale i tak nie ma tego czegos co mialy wczesniejsze alfy...
Printable View
Podobno zdjątko z testowania Giulii V6 - oj grrrrubo :D:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2015/01/93.jpg
Zegary z Jeepa Renegade, więc nie bluzgacie, że brzydkie ;).
Jak mamy nie bluzgać?? Przecież zegary z prawdziwej AR powinny pokazywać prędkość i obroty z pionowej w dół wskazówki... no ale liczę na to, że to tylko prowizorka i zrobią porządne zegary.
A co do prędkości... nooo grubo grubo :) Ciekawe tylko czy założą kaganiec 250km/h :P
patrząc na obroty, to na bank nie klekot ;)
288 to całkiem słuszny wynik :)
Hmmm słuszna uwaga. Ten sam klekot w Maserati ma czerwone pole przy 4.5k obr/min.
Przecież napisałem wyżej, że to V6 (w domyśle benzyna, chyba oczywiste) :).
Hmmm chyba takiego ni ma. Nawet Audi z serii LeMans miało chyba max 5,5k obr/min....
niby ładne, ale... jakoś takie za bardzo okrągłe te kształty, przynajmniej dla mnie. I czy tylko mi przód, a zwłaszcza lampy zalatują panamerą? ;-)
Wysłane z Sony Xperia
Moim zdaniem w dechę.
Ładna... a przynajmniej na tym obrazku z tej perpektywy ;)
Wg tego co tam napisali: prezentacja statyczna czerwiec 2015, na 105 lecie marki. Sprzedarz na poczatku 2016. Sportwagon 2017.
"Wszystko kreci sie wokol Giulii, ktora jest okryta wielka tajemnica".
No i jest 100% zapewnienie o 3 litrowym V6 turbo... i podejrzewaja tym samym wersje GTA (aczkolwiek 159 tez miala V6... ale nie turbo)
Ach no i samo oznaczenie modelu to w tej chwili 952.
Pożyjemy, zobaczymy ;)
Ładna. Światła ala Ferrari/Maserati.
Gwoli ścisłości: Alfa Romeo Disco Volante... bez 8C. Na bazie 8C Competizione została zbudowana, ale na oficjalnej stronie www biura stylistycznego nazwa to AR DV.
A po drugie: Panamera ma zupeeeeeeelnie inne oczka. Rzeczywiscie blizej tej Giulii z obrazka do AR DV.
Piękna jak dla mnie. Może za 15 lat będzie moja:-P
No pewnie, że się czepiam :)
Nie ma czegoś takiego i już :D a że w praktyce nie ma to większego znaczenia...
przepraszam, mój błąd z tą panamerą. Oglądałem rano na telefonie, mały ekran i tak mi się skojarzyło. Teraz widzę, że rzeczywiście coś jakby Ferrari ;)
Mi bok zalatuje Infiniti. Zbyt łagodny. To auto ma być subtelnie ciorane siekierą! :)
Wolałem tą wizualizację z białym nadwoziem
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=154144&stc=1
Zapewne tak jak w 159... czyli mizernie, ale zle nie jest :) Kto wie, może Giulia będzie odpowiednio dłuższa od 159 i poprawią się w temacie... skoro chcą sprzedawać dużo aut to mimo wszystko muszą pomyśleć o ludziach.
... albo odeślą do niemieckiej konkurencji pokazując palcem na Passata :)
wg mnie ta nowa wizualizacja jest super :)
Na podstawie tego co widać to muszę stwierdzić, że mi się podoba. Chciałbym zobaczyć jeszcze zdjęcie z przodu i z tyłu i wyrazić ostateczną opinię bo może być różnie.
Tak na marginesie to lampy w disco volante są z ferrari 599...
A wizualizacja nawet fajna, może trochę za obła.
To ja będę inny i powiem że na tym ujęciu mi się nie podoba :( Może jak będzie jakaś inne ujęcie to zmienię zdanie :)
Tyłeczek zbyt krótki, wygląda jak liftback :(
Tyl przywodzi na mysl Mercedesa CLA. Mysle ze ze zrobia takiej, szybko czasy by ja wyprzedzily...
Ostatnio widziałem bagażnik CLA.....cóż, biedny był ten pan męczący się z upchnięciem. A miał tylko dwa kufry wakacyjne i trochę drobnicy.
Nie liczyłbym na to że alfa zrobi auto mające wszystko. Żeby każdy był zadowolony to by musiała mieć pierdylion uchwytów bo co drugi to chce. Bagażnik jak E klasa bo każdy chce pół domu na wakacje zabrać, silniki po 300KM bo 200 to dla co trzeciego tu jest za mało. Bezawaryjne, komfortowe. Pewnie ze zmienną charakterystyką podwozia i wyglądu, bo jeden chce limuzynę a drugi szaleć. Słowem - niemieckie. A tak nie będzie :sarcastic: i nie będzie takie sprzedaży jak sweterkowiec planuje bo do takich wyników trzeba mieć bardziej ugrunowaną renomę.
Jak dostaniecie 2 uchwyty na kubki, napęd na tył i 3 silniki (nie licząc mutacji mocowych) to Wam styknie :sarcastic: i tak lamenciarzy nie zadowoli. A tu koncert życzeń jakby to był temat petycyjny do Marichione :sarcastic:
nie jest moze zla ale za bardzo przypomina mi Mazde z profilu i chyba za malo rzuca na kolana biorac pod uwage cyrk jaki towarzyszy wprowadzeniu nowej Giulii :) chyba nawiazuje do Glorii szczegolnie przod i ledy dzienne tak wiec jest to chyba prawdopodobne, ze moze tak wygladac nasza Giulia.
Chyba najbardziej podoba mi sie ta biala wizualizacja :)
Ta czerwona niby fajna, ale jednak czegoś mi w niej brakuje.
Tak z innej beczki: ciekawe czy też będzie latała w drogówce tak jak 159 tbi :D