Pozdrowienia dla Pana ze srebrnej 166 parkującej codziennie w okolicach ul. poleskiej :)
Namierzam z balkonu ;)
Printable View
Pozdrowienia dla Pana ze srebrnej 166 parkującej codziennie w okolicach ul. poleskiej :)
Namierzam z balkonu ;)
Pozdrowienia dla kierowcy z białej Alfy GT od kierowcy czarnej 147 (czyli mnie ;) ). Przywitaliśmy się dzisiaj przed 18 na Podwalu w okolicach 1-go Maja :)
Pozdrowienia dla srebrnej 156 zjeżdżającej z Gądowianki w stronę Bystrzyckiej.
Rafik pozdrowienia spod korony :D
Pozdrowienia dla zdiwionego kierowcy czarnej 145 DTR* widzianego dziś o 15 na Żernickiej koło wiaduktu
a ja chciałem pozdrowić pana w czerwonej 147 po lifcie, przywitalismy sie łapami kilka dni temu na ul. Rydygiera
W tą środę nie mogłem niestety ale jak już wcześniej pisałem pojawie się na pewno na następnym :)
Pozdrawiam kierowniczkę pomarańczowej Belli. Widzianej w Winowie, jechała w kierunku Opola pomigane-pomachane odmachane.
pozdrowienia dla kolegi w czarnej 156 sedan który pomachał mi na Pilczyckiej ok godz 9.35
Widziana w niedzielę ok. 11 czarna 146, o rejestracji DKA, z napisami na bocznych drzwiach, na skrzyżowaniu w Ciechanowicach. Jechałam jako pasażer opla, ale oczywiście głowa się rozglądała za Alfami na drodze :)
Pozdrawiam!!!
Pozdrowienia dla pani kierowniczki srebrnej 156 na indywidualnych blachach tankującej wczoraj na e'leclerku :-) Od całej ekipy zebranej na parkingu :-)
pzdr dla kierowcy 156 o rejestracji FZG, dziś, ok. 16 na Mińskiej - w ostatniej chwili dostrzegłam zza zaparowanej szyby, że ktoś mi macha :)
pozdrowienia dla Koleżanki z grafitowej 156 SW po lifcie ( jak moja :D ) w numerach coś 970 bodajże, spotkaliśmy się dziś 30-09-2010 na osobowickiej ok 8:40 - mrugnąłem, była łapka ;)
z tych wpisów wynika, ze rodzina alfisti wypatruje się codziennie na szosach i ulicach i jak tylko zobaczy, radośnie macha, mruga, miga...
Real jest jednak kompletnie inny: kierownicy alf generalnie mają w dupie machanie i inne alfy. Tak się temu przyglądam od dłuższego czasu... Liczyłem nawet przed wakacjami:) zajęło mi to tydzien, na coś sto dwadzieścia napotkanych alf odmachały mi cztery, a do mnie zamachała... jedna.
Nie wiem czym się tu onanizować?
Coś w tym jest, ja też macham, mrugam i nic z tego nie wychodzi. Czasem sobie myśle, że mnie za debila biorą...
zacznijcie jeździć moją trasą, to na pewno machanie i mruganie nie zostanie bez odzewu :D
Wczoraj w okolicach psar ciemna 147, łapka w górę i pozdro :P
Warto się pozdrawiać nawet jeśli dla niektórych jest to walka z wiatrakami ponieważ to właśnie wyróżnia nas spośród innych użytkowników marek ;)
e tam od razu za debila :P , tak jak napisał pocieszny to nas wyróżnia, że jako nieliczni potrafimy witać się na drodze... jak to powiedziała moja mama która ostatnio jechała ze mną " wita się marka nie kierowcy " i może coś w tym jest bo przecież przypadkowo napotkanego kierowcy nie znamy ale łączy nas jedno... AR ;)
Cała przyjemnośc w tym że alfa cię pozdrawia (no dobra kierowca) ale kierownika muscinę czy też zenscinę możemy pierwszy raz na oczy widzieć. Jest to miłe choć fakt niezbyt często spotykane :) I nieraz jest tak że na trasie jak błysnę alfie światłami to widzę w lusterku wstecznym jej światła stopu ;P;P
Pewnie mam troche pecha i dlatego nie dostaję odpowiedzi. Zauważyłem w tym pewną prawidłowość, kiedy widzę w jakimś nowszym modelu AR paniusię z toną tapety na buzi i pseudofterku, wiek powiedzmy po 40, lub dziadka tak po 60, to nie ma co liczyć na odzew. Łatwiej jest trafić na odzew w starszym modelu AR.
Pozdro dla kierownika 156 SW w dieselku widzianego dzisiaj na Milenijnej. Kolega skrecal w lewo z bardziej lewego pasa. Podkladki zauwazylem jak juz naturalnie bylo za pozno, bo ja mocno zaaferowany bylem organizacja imprezy przez 2 telefony :P
Jak ktokolwiek do mnie macha i mruga i nie ma odzewu to sie nie martwcie - jak nawet czlonkow wlasnej rodziny na ulicach nie zauwazam! :P
Pozdrawiam również.Ty chyba jechałeś później w kierunku Maślic - bo ja skręciłém w kozanowską.
Ja też się staram pozdrawiać innych alfaholików niestety jak kolega napisał wcześnie głupio się czuje gdy mi nikt nie odpowie. A z drugiej strony to też nie mam tak podzielnej uwagi żeby wszystkich dostrzegać :|
Teraz będzie Ciekawie jak policyjne alfy wyjadę na ulice :) i jak będą reagować gdy będą im migać machać ;-)
Pozdrawiam kierowniczki/kierowników widzianych w Opolu:
- około godziny 8:30 czarne Mito na blachach DW. Jechałem za nią ul. Oleską koło Uniwersytetu Opolskiego;
- około godziny 14:30 czarna 147 na blachach OB. Zaparkowana przy ulicy Oleskiej pod Uniwersytetem Opolskim;
- około godziny 14:30 czarna 159 stojącą w koreczku na światłach na ulicy Oleskiej pod Uniwerkiem;
- około godziny 14:30 srebrną 156 stojącą w koreczku, jakieś kilkanaście samochodów dalej za czarną 159.
Pozdrawiam!
Bym zapomniał, pozdrawiam również czerwoną 145 zaparkowaną na parkingu za szlabanem na przeciwko Uniwerku przy Oleskiej.
oj ja to dziś widziałam. Kraków 2x 166, potem na a4 156sw na klubowych ramkach a na sam koniec przy wjezdzie na a4 we wro 166 na blachach dzl albo dkl. Pooozdro koledzy!!
pozdrowienia dla firgloo widzianego okolo 11 na wylocie z wro w strone auchana- ja stalem w korku na wjezdzie kolo wagi, dla kolegi pawlaolszewskiego u ktorego bylem orz dla kierowmika czarnej 159 na drodze pomiedzy bolkowem a kaczorowem okolo godziny 16- lapka byla ;)
DKL66HC alb jakoś podobnie... Czerwony sedanik ;) - to ktoś od nas ? Dzisiaj jechałem Uno w Kłodzku pd górkę (w kier. Ząbkowic) i mrugnąłem awaryjnymi - z daleka myślałem, że to ystian, ale nie, bo ma DDZ :)
pozdro dla czerwonej 145 dja lub dje w jerzmanicach,
czerwonej 147 i srebrnej 147 dlb zlotoryja - mijalem was motocyklem wiec nie bylo jak machnac ;)
A ja chciałem pozdrowić dwie jakże urodziwe Panie śmigające dziś ok 7:30 na ul. Lotniczej srebrną 156 na blachach PGE lub PGS w stronę centrum :D