Jak dobrze pójdzie to do Łeby i ja jadę więc można zebrać większą ekipę, może xofer, stereo, martuś też by dali radę:)
Printable View
Jak dobrze pójdzie to do Łeby i ja jadę więc można zebrać większą ekipę, może xofer, stereo, martuś też by dali radę:)
Jedzie jeszce Greciu , Fredi66 z naszego klubu ARCP i Wozignoj z KARPia, może dołączy jeszcze Tomas, więc na 5-6 aut fajnie się jedzie, po drodze zabieramy ekipę z Bydgoszczy
no mozna pomyslec:) trzeba zaczac oszczedzac:D
a co to ARCP?
Alfa Romeo Club Polska , http://forum.alfaclub.pl/index.php
proponuje niech każdy się zastanowi i na nastepnym spocie pogadamy co i jak:)
To kiedy pijemy/ tzn spota robimy??:cool:
Mi pasuje sobota, wieczór ;)
mi rowniez tylko gdzie lub u kogo:D
ma być łdna pogoda +20 w dzień więc może jakiś grill z % , ewentualnie jakaś knajpka, czekam na propozycje ;)
gril nie głupi pomysł tylko trzeba by wcześniej bo wieczorem napewno zimno bedzie :(,
knajpka może ta gdzie ostatnio?? Wonski nie wie bo niebył ale mu się wytłumaczy :cool:
Spoko, trafię, w końcu Ślesin to nie Wa-wa ;). Pisać o której godzinie pasuje, i zróbcię jakąś listę, dopasuję się ;) I pomyślcie o zlocie w Łebie ...
Mi sobota za bardzo nie pasuje bo na 20 idę do pracy no ale będę szukał zamiany gdzieś. No ale u kogo ten grill i o której?
A oto lista chętnych:
1. Tweety i kierowca:-)
Edit:
No i zmiana planów załatwiłem i całą Sobotę i Niedzielę mam wolne, więc teraz na szybko kto gdzie i o której no i co?
uuu a ja nie wiem czy będę.. wraca ojciec i będzie mi ogarniał alfę.. więc jedynie innym samochodem może podskoczę.
1. Tweety i kierowca:-)
2. Martuś147 - Nowa alfoholiczka
3. wonski + Gosia + szerszeń
JA + moja żona też możemy się pojawić:crazy_pilot:
jak bedziesz bez Alfy to tylko jedna kolejke wszystkim postawisz i niebedziemy sie gniewać:cool:
Dobra nie ma co owijać. Pisać tylko która godzina pasuje? Może 16 na parkingu gdzie ostatnio i potem się coś wymyśli. można wcześniej można później pisać jak komu pasuje
Nie zapomnijcie o mnie i Klaudynie:)
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
16 za wcześnie, do 17 będę w pracy, proponuje 19 - wydaje mi się że wszyscy do 19 się ogarną ?
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:56 ----------
Aj myślałem że o piątku mowa, ale w sobotę też troszkę zajęty jestem o 16 mam poprawkę z automatyki 1.5h i mogę się urwać więc mi pasuje 19, najwyżej do Was dołączę jeśli chcecie wcześniej ????
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:00 ----------
To jak 20 ?
kurde wlasnie rozkmnilem ze mam 18nastke w sobote:(( wiec lipa :(
komuś też sobota nie pasuje? To 20 na parkingu koło jeziora. Kto może niech przyjedzie kto nie no to trudno obejda sie smakiem:-) ale opowiemy im co i jak
19-20 tylko gdzie ?
sobota 19-20 ślesin - parking nad jeziorem koło OSiR :)
myśle że sobota o 19 im wcześniej tym lepiej, może Xofer zarezerwuje stolik w tej "tanc budzie" co ostatnio bylismy??
jak narazie tylko stereo odpada to mysle że powinno wypalić??
P.S. jak 18 bedzie nudna to wpadaj do nas ;)
to teraz ostatecznie 19 czy 20??
ja bym wolał 19 :D
To ustalmy na 19 a jak mi się coś przeciągnie to do Was dojadę, mam tel do stereo więc jak coś to będziemy się kontaktować, ale myślę że szybko się uwinę z tym zaliczeniem:)
no to do 19
I jak tam głowy ? Tweety z tym kotem to przesadziłeś:( - Yago Twoja bella wymiata :) Trzeba zmienić knajpę bo kulawa przegieła i kufel 10zł? Masakra...
Za kota chciałbym oficjalnie przeprosić coś we mnie złego wstąpiło. Szkoda, że nie mogłem obejrzeć wyczynów twojej belli Yago. W gęsi już nie będzie imprez...
masakła ;)
hehe ja tam juz zaczynam dochodzić do siebie :P
nie no lokal troche za sztywny hehe, ale teraz ciepło się robi to bedziemy robić spotkania plenerowe i bedzie lepiej :D
to kiedy nastepny spot??
Ja jeszcze nie odzyskałem swojego auta:( A i Yago piszemy się na Łebę?
no czekam, czekam na Wasze zapisy, czuję ten klimat
do łeby musimy jechać :cool: tym bardziej że kilku chetnych jest, bedzie grubo ;)
Chyba muszę się do was wybrać bo Wonski mnie namawia :-) a na Pomorze musicie jechać !!!
No w końcu i Gretek się pojawił. ;)
wczoraj bardzo ciekawie było :) oby więcej takich spotów :D
---------- Post added at 18:18 ---------- Previous post was at 13:48 ----------
a tak w ogóle to miałam ciekawy powrót do domu wczoraj :P panowie policjanci mnie zatrzymali do kontroli :P
Mandacik ?
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
Następnym razem ja nie piję i odwdzięczę się Yago przejażdżką moją Bellą. W Ślesinie jest tryton taka knajpa byłego kulturysty i u niego można być głośno;) a kulawa niech się buja, swoją drogą mam paragon i może wrzucę na forum;)hehe