Wysłałem PW
Printable View
Wysłałem PW
Hejaa, jest tu ktoś?
Niestety w Koszalinie to za wiele się nie dzieje w tym temacie...
Szkoda,
Gdyby ktoś miał ochotę to ja chętnie się spotkam
Można się kiedyś gdzieś ustawić;) Dwie oltremare w jednym miejscu to już coś.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Mam nadzieję,że w ciągu kilku miesięcy dołączę do Waszego grona. Jestem z Kołobrzegu to coś pokombinujemy.
No i fajnie, jest odzew to coś z tego wyjdzie zapewni
Witam. Ja dość często ostatnio bywam w koszalinie. Zabierajcie swoje Belle i kombinujcie jakieś spotkanie na kawce.
w Koszalinie coś trudno się zorganizować :D
To może dzisiaj przy amfiteatrze?
Ja chętnie ale dziś pracuje [emoji58] w środę dopiero pauza wypada to bym mógł się spotkac [emoji4]
Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka
ja byłem dziś w Poznaniu, ale jutro jestem na miejscu :)
Hej,
I co ze spotkaniem w Koszałkowie, może jutro macie chwilę wolnego ?
ja mam, mogę gdzieś podjechać wieczorem na przykład ;)
Jutro chętnie podjadę się spotkać, dziś plany radykalnie uległy zmianie niestety [emoji850]
to co, amfiteatr 18 ?
Ja jak się umawiam to nie nawalam, ale jutro nie jestem pewien czy dam radę. Mogę być jutro pod amfiteatrem o 18, ale tak na 90% :)
i nikt nie przyjechał :P [MENTION=70367]fala[/MENTION] rozgrzeszony bo dał sobie 10% możliwości :P a btw, chyba widziałem Ciebie na mieście rano po 10, koło banku BOŚ - podkładki klubowe, rejestracja 8xxxC bodajże ?
Sorry Pany ale ja latam tirem i nie przewidzi się wszystkiego [emoji58]
Ale dziś święto nikt nie pracuje ( chyba ) to można się spiknac, ja dziś na 1000% mogę [emoji16]
Było Tirem zajechać, tam duży parking :D. Ja dziś też mogę, ale najwcześniej o 18 ;)
Będzie ktoś o 18 ?
Ja niestety utknałem na trasie z Kołobrzegu - 2 godziny wracałem i nie dało rady do 18 dojechać :/
Wczoraj miałem przed 18 pilny kurs do weterynarza :( Dzisiaj udało się Wam spotkać?
Ciężka sprawa z tym spotem :)
Dzisiaj 18 amfiteatr?
ja będę ;)
Ja pracuje niestety, ogień na tłoki [emoji58]
Może następnym razem więcej nas będzie ? ;)
Załącznik 233447
Moja ta brudna, a kolegi [MENTION=70367]fala[/MENTION] ta czysta :D
Mam taką radę dla tych, którym kolega [MENTION=59502]mks[/MENTION] będzie proponował przejażdżkę swoją Guliettą - zmówcie paciorek! Więcej nie napiszę bo trochę mi się ręce trzęsą :shakehands:.
hahaha, tam dało radę spokojnie (i bezpiecznie) dużo szybciej jechać, nie chciałem bardziej stresować :D
Fajnie że się spotkaliscie, mam nadzieję że w końcu dołączę i poznam ekipę z Koszalinka [emoji16] pozdro
Hej, mam pytanie do kolegów [MENTION=59502]mks[/MENTION] i [MENTION=70367]fala[/MENTION] możecie podpowiedzieć gdzie serwisujecie swoje belle, macie sprawdzony warsztat w Koszalinie? To tak poza tematem spotów.
Pozdrawiam
Moja się nie psuje :D - póki co serwisuje w ASO (Gdańsk i Słupsk), w ASO robiłem też regenerację turbiny - wbrew pozorom bardziej się opłacało niż u zwykłego mechanika.
Kurczę ciężko o dobrego fachowca a chcę zrobić alfe na igłe, a w Aso jak mnie podlicza to z torbami pójdę coś czuje. [emoji6]
Z archiwum X Załącznik 234296
jak coś to w weekend można zrobić spota bo w sobotę rano będę na porządnej myjni :D :D