Witam moje ramki puki co trzymają się dobrze,nie zauważyłem żadnych przebarwień czy też innych nie pokojowych cech,uzywam je może z 8 miesiecy
Printable View
Witam moje ramki puki co trzymają się dobrze,nie zauważyłem żadnych przebarwień czy też innych nie pokojowych cech,uzywam je może z 8 miesiecy
mam je od dzis:P wkoncu sie dorobilem :cool:
moge powiedziec tylko ze wygladaja swietnie:crazy_pilot:
Moje mam jakieś pół roku zamontowane i wczoraj na przedniej zauważyłem, że ramka jest pęknięta :/
Ten plastik jest zbyt sztywny.
Moje dzisiaj przyszly, montuje je jutro :)
Własnie zamówiłem 2 dla siebie 2 dla dziewczyny i bedzie git :D
Po ponad pół roku, są jak nowe.:top:
Moje przyszły kilka dni temu. Niestety chyba poczta polska potraktowała paczki dość surowo, bo biała farba na tym zaczepie na samym rogu lekko odprysła. Ale co tam... Już dumnie ramki zamontowane na Alfie. :)
Witam. Jak długo czekaliscie na ramki?? Ja zrobilem przelew tydzien temu i do tej pory nic.
Ja we wtorek zamawiałem i w środe już były.
Ja czekalem ok tygodnia, ale jesli zamowiles, zaplaciles to napewno przyjda
Przyszły. Oczywiście od razu założone. Kozakiewo :)
Moje sa już zniszczone tzn. popękane przy wymianie tablic .poza tym mają stary napis net.Muszę zamówić nowe.
hmmm.... no z 3szt. które do mnie przysły 2 dni temu jedna ma ułamany narożnik :/ Ale pozostałe dwie już są zamontowane na aucie :)
gdzie można je zamówić ?
Doszły dziś rano, będzie chwilka i pogoda to się zamontuje;)
Wreszcie i przednia i tylna będą wyglądać tak samo:P
EDIT: założone, wszystko gra. Mógłbym troszkę ładniej je umocować, ale nie chciało mi się już wiercić nowych otworów.
Są bardzo wytrzymałe ,bo nawet nie pękła po uderzeniu które dostałem od "cieniasa" Załącznik 59311 a miał być spokojny weekend,i znowu coś :(
Moje nie wiem jak są stare jeszcze z czasów alcesa który je pierwszy zamontował i zdążyły już delikatnie zszarzeć + połamane zatrzaski (jeszcze stara domena alfaholicy.net). Podejrzewam, że mają kilka lat także wczoraj postanowiłem je odświeżyć i nowe w drodze..
Poniżej zdjęcie jak prezentują się obecnie po kilku latach użytkowania:
Załącznik 59817
Ja założyłem nówki wczoraj i pożałowałem,że... zdecydowałem się kupić je tak późno bo są naprawdę fajne.
Po używałem już jakiś czas i muszę przyznać, że dają radę! :cool:
A ja mam takie pytanie czy cena podana w sklepie 5.99 jest za ramkę (1szt.) czy za komplet ramek bo nie wiem ile zamówić;D sorry, jeśli pytanie jest banalne. Wydaje mi się, że ramki powinny być sprzedawane w komplecie a nie chce, żeby przyszła mi jedna sztuka;)
niech mi ktos poda linka do ramek bo nie moge znalezc,a kupuje je juz kilka miesiecy:)
a mozna przesylke pobraniowa??Chyba cos zle kliknalem na przelew,a nie mam jak go zrobic bo nie mam konta internetowego
no tak tylko ze ja chyba zamowilem ale nie wiem czy to jest juz zatwierdzone.
jak nie masz konta internetowego to idziesz na pocztę i robisz przelew :P
Dostałem. Jest piknie.
Czy teraz te ramki są zrobione z innego plastiku niż kilka miesięcy temu?
Coś mi się obiło o uszy.
Tak z innego. O wiele mniej sztuk się łamie przy przesyłkach. Jest ciut bardziej giętki.
a mie to niedługo zlinczują za brak ramek :-(
podałbyś coś kiedyś jakoś gdzieś :-)
Ja jakoś w ciągu ostatnich dwóch tygodniu zamawiałem ramki, dotarły bardzo szybko, wszystkie w całości. Prezentują się bardzo dobrze, także polecam :)
Taaa, mogę potwierdzić - dotarły do mnie w stanie idealnym i to po 3 dniach od zamówienia,
no i najważniejsze że się dobrze prezentują zwłaszcza z czarnym lakierem :)
No właśnie, podać Bocianowi ramki bo nie mam jak od niego kupić :D hehe :D a w sierpniu lecę do Italii i jak to będzie wyglądać pęcnieta jedna rameczka? :D
Ramki zamówione w ubiegły wtorek, do tej pory nie otrzymałem :/
ja zamowilem tez we wtorek i do tej pory ni widu,ni slychu
Na PW do administracji o przyczynę takiego opóźnienia otrzymałem odpowiedź:
* "przyszłego" - info dostałem w ubiegłym tygodniu, więc jak widać początek tego tygodnia również nie został dotrzymany. Czyli w skrócie, jak będą to będą a jak nie to mamy czekać. Niepoważne podejście. A wystarczyło dodać jakieś powiadomienie przy albo po złożeniu zamówienia, że może nastąpić znaczne opóźnienie.Cytat:
Zabrakło ramek i będą na początku przyszłego* tygodnia. Jak dostanę to zaraz
wyślę :)
ja dostałem swoje w poniedziałek i super wyglądają :)
Ja też czekam już jakiś czas i żadnego info o wysyłce albo opóźnieniu nie dostałem. Kiedyś przyjdą, pytanie tylko kiedy!