jeden z przejazdow:
http://www.youtube.com/watch?v=v5GkKDSS4po
Printable View
jeden z przejazdow:
http://www.youtube.com/watch?v=v5GkKDSS4po
No to zaczynamy:
Dchedogi-ten dźwięk będzie cię prześladował bardzo długo-wiem coś o tym jak 4 lata temu urwałem lusterko:D
Spot był jak zwykle wyrąbisty, dziękuję PiterRowi za załatwienie kartów, wybawiłem się po wszystkie czasy (właśnie, dawać czasy! filmiki i fotki też)
Podziękowania też Tomaszowimagierze za wytłumaczenie gry "Bum-cyk":D:D:D
PS: I kolejne dzięki za zabawę "goń GTA po krk":D Wariaty wy jedne! 160km\h na zabudowanym...:P Ja, MiTo i Slavik też nie gorsi (ale gorsi). Fajna droga powrotna z wami była:).
dzieki za zajebiaszcza zabawę. Pozdrowienia dla wszystkich. Pamietajcie Uwaga na kuny bez tylnego napędu.
Ja też dziękuję wszystkim :P jak zwykle było sie pośmiać :D musiałem sie zmyć wcześniej :( ale i tak dzieki :D
p.s.
Marcin dzieki za poświęcony czas :) Aniucha za towarzystwo :P:P haha
Adam$ kery żeś był ?! :shablon_03:
Pzdr i do zobaczenia
kurde, te filary sa coraz bardziej bezczelne. Najpierw wyskoczył taki na bimskiego, potem na mrutyne, potem na zabawke mrutyny a teraz to. Może mają na nas zlecenie?
Mam nadzieję że nic poważnego :)
Karty były zaj****te, trochę plecy bolą ale dawno się tak nie bawiłem. No i układ kierowniczy i sprzęgło w naszych bellach tak leciutko chodziły:D
Po pierwsze chcialabym wszystkich serdecznie powitac:D w końcu na forum:D tylko foty mojej belli jeszcze brak,ale to sie nadrobi...:Dco prawda dzis jako pasazer w mojej belli ale męzowi trezba czasem dać...:D pojezdzic...:D moim GTA :D
spocik był jak zwykle zajebiaszczy...karty wymiatały:D tylko szkoda tegp małego wypadku na parkingu...ale jakby co to jest taki jeden mechanik w Żywcu....:D hahah szczegolnie lubi pracowac w niedziele....:D
i oby szybko zlecialo do nastepnego w Bielsku...:D Slawik kombinuj..;)
---------- Post dodany o godzinie 22:08 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:03 ----------
Oooo tak, schematy waszej córki były wręcz doskonałe! "Tato, tato; wytarłeś pupę? Przecież kupa...:)"[/QUOTE]
Hmmm nasza córa jest nieprzewidywalna wiec....:D
---------- Post dodany o godzinie 22:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:08 ----------
Oooo tak, schematy waszej córki były wręcz doskonałe! "Tato, tato; wytarłeś pupę? Przecież kupa...:)"[/QUOTE]
Hmmm nasza córa jest nieprzewidywalna wiec....:D
Jak ja sie ciesze ze moja 166 nie ma rozkladanej kanapy tylnej :) juz prawie tyl skompetowany :) tylko swiatelka nie mam jeszcze :P jak ktos powie ze czesci sa drogie do 166 to jest w bledzie
klapa 100 zl czerwona moze pod moj kolor bedize :P
zderzak 120 zl nie czerwony :(
lampeczka okolo 60 zl :P
malowanie hmm.... to moze byc nie ciekawe :P
za wszystko moge zaplacic MasterCard a spot BEZCENNY :))))))
pozdrawiam ;)
Przyznać się - kto śmigał czarną 147GTA na blachach chyba SZA po Stella-Sawickiego?
i jak najmniej takich akcji na spotkch bo naprawde bede musial czolgiem jezdzic :P
szybki jesteś :D
ja Wam dziękuję za liczne przybycie, mam nadzieję, że dobrze się bawiliście i do zobaczenia w Bielsku pewnie ;) a poniżej wyniki, chyba nie pomyliłem się w liczeniu miejsc :D
http://img33.imageshack.us/img33/2064/wynikiw.th.jpg
Tomasz i Gosia :D i rej SZY :D
dotarłam...
no to od początku---> dzięki wszystkim za przybycie - było zajebiście - kto był ten wie :)
dzień pełen przygód, szkoda że niektóre takie kosztowne...:(
wielkie podziękowania Piterowi za organizację :*oraz podziękowania dla mojej wspaniałej czwórki z grupy gokartowej :D:D i dzięki mrutynie że dał się wyprzedzać co bym nie była ostatnia znowu :P
no i potem podziękowania dla Ligara - że mu zwinęłam alfę na bora :P, ayemowi za fajne foty - czekam z niecierpliwością :)
potem w Plazie---> dzięki Wojtkowi za przejażdżkę Mi.To i Slavikowi za przejażdżkę 156 :) mrutynie za foty na masce mojej 147 ---> czekam z niecierpliwością aż se zobacze :D, Piterowi, Grzesiowi i Wojtkowi za rzucanie frisbee :D
Wojtkowi dodatkowo za znaczek Mi.To :) szukam miejsca coby sobie go nakleić :) :kiss3:
po plazie był cd spota na kopcu kościuszki za co dziękuję tym którzy tam byli :D:D nowe miejsce w krk do którego niewątpliwie będe wracać :) wzgórze zaparowanych szyb :D hehe ps. Ligar a skąd Ty to wiesz??:D:D
nie ma problemu :) polecam się na przyszłość :) "tato, tato kupa" :D:D dobrze Tomku że mial Ci kto pomóc jak byłeś się zesikać :D
nie ma problemu - cała przyjemność po mojej stronie :) ja dziękuję za wspaniałe wrażenia po przejażdżce w nissanie :) fajnie wgniata w fotel :) :P
---------- Post dodany o godzinie 23:00 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:55 ----------
no dodatkowo filary mają podpisany kontrakt ze skodą... to tak odnośnie Kacza i jego "przygody" na spocie... nalezy także uważać na biegaczy którzy atakują Mi.To...
Chyba że tak . Kojarzę jakies czarne auto za mną wtedy ale marki nie pamietam. Chciałem sie przebic na prawy pas wiec troszke dałem po gazie. Mijalismy dzis własnie 145ke wiec dlatego myslelismy że to Ty. Siema.
---------- Post dodany o godzinie 21:22 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:17 ----------
Nasza córcia Aniuszka jest bardzo niegrzeczna w domu wiec zawsze jej mówimy bądź grzeczna to będzie lidzik w GTA. Narazie skutkuje ale jak długo? nie wiadomo.
ja rowniez dzieki za pierwszego spota alfy w zyciu (bylem tylko pod krokusem)
mam nadzieje ze do zobaczyska niedlugo :)
Ps. Ligar tak jakos dziwnie brzmi :P
MiM własnie brzmi dobrze :P ale historii nie bede opowiadał bo to nie miejsce ;) sorry ze sie nie pojawiłem ale krew mnie zalewa....
Gokarty fajne ale niestety taktyka nie pomogła i znowu mnie wyprzedzili :/ Generalnie byłem drugi tylko dlatego ze nie było kolezanki co pokazała ostatnio jak sie jezdzi :) Gratki dla Archibaldiego za numero uno :)
Nissano Robakko fajna rzecz :) juz na takiego choruje. Musze przestać jezdzic na spoty bo potem mam glupie pomysły...
---------- Post dodany o godzinie 00:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:34 ----------
wzgórze to ja ci dopiero moge pokazać :P
DZIEKI WSZYSTKIM ZA SUPER IMPREZKE karty byly super postanowiłem pociwiczyć a ponieważ ulubione zabawy nasze to karty i kregle to wlasnie wrociłem z kregli:)
Dzieki Piter za karty najezdziłem sie i prosze o jeszcze:) Gosi strasznie dziekuje za felgi juz nie moge sie ich doczekać:) Aniucha przejazdrzka Twoja 147 to orga.m znaczy ogień dzieki ,no i za fote na masce mam nadzieje ze sie nie wgniotła,MITO dzieki za to ze pomogłeś kule toczyć Jagielowi za zdjecia i filmy (niebawem beda)
Mrutynie za miłe towarzystwo i pogaduchy jesli kogoś pominolem to przeraszami i dzieki Tomek jazda w zabudowanym w Twoich spalinach bezcenne doznanie:)
Z Bólem i Żalem łacze sie z naszą pechowa 166:(trzymaj sie
Wszyscy jakoś piszą o zlocie w Bielsku ze sie tam widzą ,a ja ich nie mam na liscie helowwwww Zapraszam Wszystkich http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ko_zapisy.html
regulamin zlotu mówi ,żeby być trzeba żyć mić alfe i sie wpisać nananana:)
oczywistym jest fakt że jak lodziki się znudzą to pozostaje karmienie malagą :D:D hehe
no to czekam z niecierpliwością :D:D sa sa sa :D
hehe i tak jechałeś delikatnie... jakbyś ją tak do odcięcia pociągnął to fotele mialabym mokre :D:D
Szybko trzba je kupic i pomalowac bo do zlotu w bielsku nie ma duzo czasu a bardzo chcial bym tam pojechac :) i wlochy tez sie klaniaja a wiec nie ma na co czekac ;P a ceny za czesci sa ok :) tylko malowanie pewnie i wyprostowanie jednego elemetu troszke mnie wyjdzie :( Ale mam nadzieje ze do konca tego miesiace wszystko bedzie zrobione :) i gotowe na nastepny spot :)
co do kart to dzis rece troszke bola :P hahah
pozdrawiam All
wrzucać foty!!
Hej, co prawda urwałem się z pod Plazy do domu, bo dziołcha wzywała na ratunek w Katowicach to trzeba było jechać. Ale za to A4 w... hmmm, z tankowaniem i hotdogiem na MOP'ie 21 min :D:D Ogólnie nic mnie nie wyprzedzało, nawet nie miało ochoty :P
Niestety, miałem okazję zobaczyć to spotkanie ze słupem Dchedogi, ale nie martw się, czasem się zdarzy i tyle. Ważne, żebyś na Bielsko-B. zdążył :)Dzięki wielkie za karty, te 2h to w sam raz na to, żeby ręce weszły każdemu do du** :)I ogólnie dzięki za kolejnego udanego spocika, kolejny w Bielsku, a potem znów Tychy i tym razem gokarty będą bardziej driftowe, ale damy radę :)
Do zobaczenia i nie spłyńcie razem z deszczówką do kanalizacji, bo u mnie leje od północy non stop... :/
pozdrowionka,
GrzesiuŻar
P.S. Jak wrzucę fotki na Picasę to dam linka...
właśnie, gdzie są foty ? :D
będą, ale muszę się trochę odgrzebać :) może w międzyczasie ktoś inny wrzuci :)
Dzieki za spota,dzieki tez zacieta ale zawsze fair rywalizacje na torze :)
Nie byłem najszybszym zawodnikiem - Quattroporte wykręcił 23:46, dokladnie taki czas jak ja :)
Szkoda, ze ten slup uderzyl w 166 ale one tak lubia. Grunt, ze teile juz kupione ;)
Musze tez podziekowac Tomaszowimagiera i Ligarowi za wyklad o niuansach stukajacego stabilizatora :D Juz wiem, gdzie w razie potrzeby wepchac blaszke ;)
http://picasaweb.google.pl/Jagielx/ZlotKrakow15052010# Trochę zdjęć, miłego oglądania ;)