Groszk wstawiłeś fote autkom a moje to gdzie :) kadr za mały :P
Printable View
noo ja widziałem białą ale właśnie za kierownicą jakiegoś kolesia widziałem. nooo i ostatnio z moją panią od angielskiego sie zgadałem ze też chce zamienić swoją signum na julke bo jej sie strasznie podoba:P
Panowie ma ktos znajomego co posiada instalacje LPI Vialle holenderska ? potrzebuje jedna rzecz sprawdzic..
Pzdr
Seba, elegancko pasują te nowe alusy:) jaki rozmiar??
Krzysiek chyba nie poznałeś mnie na początku hehe :D No aluski piękne nie :D:D a rozmiar to 17" :D
No niepoznałem:) obejrzałem się za siebie czy do kogoś innego mówiłeś a po chwili Cię skojarzyłem:) a powiedz jak róznica między pietnastkami a teraz???
Panowie życzę Wszystkim wesołych i spokojnych świąt:)
nooo wzajemnie i ode mnie też wszystkim Wesołego Alleluja!!!!
Krzychu musisz przyjechać na nastepny spot bo jakoś osamotniony sie czuje sam SW jeżdze a tak to same sedany:P
groszek na nastepny spot to zajezdzaj tym swoim komarkiem :) powozisz nas troche ew. dasz sie karnac jedna rundke :D:D
Pzdr
---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:25 ----------
groszek na nastepny spot to zajezdzaj tym swoim komarkiem :) powozisz nas troche ew. dasz sie karnac jedna rundke :D:D
Pzdr
Ja Panowie swoją Alę rejestruje we wtorek dopiero bo odbieram tą szaloną akcyzę i tłumaczenia więc od następnego tygodnia przyłączam się do spotów w końcu :D, teraz jeżdżę 146 ale jest zbyt bardzo zaniedbana, swoje już przeszła, wysłużyła :D, już się doczekać nie mogę
PS. nie wiem czy ostatnio kogoś nie widziałem z was na stacji orlenu na winiarach 156 czarna z przyciemnianymi szybami :D, stałem czarną 146 z takimi naklejkami na lewej stronie po dziurach od kul :D
Pozdro i do prędkiego zobaczenia
To pewnie na tym orlenie moją widziałeś:) Troche mnie tu nie było- niestety to uroki pracy w delegacji;) Pamietam, że na spocie w ,,mostach'' pod koniec listopada to było troche zimno:)no ale teraz to jest bajka! oby tylko frekwencja dopisywała. Teraz powinienem być juz zdecydowanie częściej. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia
Lokers to ja byłem :) też Cie widziałem ale nie wiedziałem że na forum jesteś zalogowany :D prośba mała ;> nie przyklejaj tych naklejek na 166 :D
Piotrek no dawno Cię nie było :D musisz wpaść na najbliższego spota :D
Panowie musimy się wkońcu zgrać i zrobić jakaś większą akcje :D bo narazie frekwencja mizerna, ale najwyższa pora żeby to zmienić :D
Krzychu powiem Ci że dużej różnicy nie ma, szczerze myślałem że będzie gorzej :D
No i na koniec Wesołych Panowie :D
nnooo i nalezało by się może zdeklarować i zrzucić to byśmy moze chociaz chorągiewki jakieś zamówili byśmy tu z forum jakaś obrzuta po mieście już bd bardziej widziana;) takie małem na szybe jak miał twój braciak chyba po 20-25 PLN są na forum
No możem kupić :D fajnie wyglądają :) jak coś to jeden zamówi i zrobimy zrzutę, raz za przesyłkę się zapłaci :D
Albo Panowie naklejki na szybę na tył albo na tylną boczną, też ciekawie wygląda. A pasuje Wam w tygodniu jakos sie spotkac??? Czwertek może??
Nie no ja już nie naklejam na swój nic :D na flage mogę się zgodzić :D oj w tygodniu będzie ciężko raczej u mnie :|
Flagi mozecie kupic :) Bo tylko ja chyba mam :) Ja tez nic nie naklejam juz,tylko koniczynke bo mi odpadla jakis czas temu :P
Teraz bede na 99%;) no chyba ze spot bedzie miedzy 2-18 maja...
---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
Nie wiem dokladnie o jakie naklejki Ci chodzi, ale jesli chodzi o ten rodzaj co sebaaa ma na przednim emblemacie to ja sie na to pisze
Seba spoko maroko na nową Alę już nic nie nakleję no chyba że będzie mała zgrabniutka naklejeczka fanklubu jakiegoś :D, coś trzeba pomyśleć, szkoda że muszę starszą siostrę sprzedać mam do niej ładne alusy 16 na niskim profilu oponki, ładnie wygląda ale niestety czas jej zrobił swoje , ja mogę się w tygodniu spotkać nie ma problemu, tylko gdzie co i jak :D, może już się uda podjechać 166tką a jak nie to pal licho podjadę 146 :D
Piotrek tak to jest ta naklejka na emblemat, wydaje mi się że to lepsze rozwiązanie niż wydawanie kasy na nowy cały znaczek...
Ciesze się że się ze mną zgadzasz :) No jak coś ja mogę załatwić naklejki jakie się chce :) ja mam u siebie na szybach adres forum no i węże pod kierunkami... wydaje mi się że nie jest źle :) Ale zobaczysz na żywo wtedy sam ocenisz :)
melduje jestem chętny na zlocik jak cos bedzie sie szykowało prosze o kontakt pzdr
Jak coś to i ja bym brał 2 sztuki tych naklejek tylko jeszcze się wstrzymam bo z kasiorą licho na razie bez roboty niestety :D, do żony się uśmiechnę to może da :D:D:D:D:D dam znać jak by co
No Panowie zebrać się w końcu :D Bo jak daleko to chętni są :D a jak przychodzi do spotkania to już gorzej :)
znalazłem przypadkiem takio temat ogólnie baaaardzo ciekawy projekt Alfy duzo zdjęć miło się przegląda. ale podziwiam kolesia który ogarnia tą "wiązke" kabli hehe
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...r=asc&start=90
Teraz to juz wiem, że to lepsze rozwiązanie bo ten mój oryginalny pierwszy odprysk dostał już po 5 miesiącach, a teraz po 9 to już jest nieciekawie. A poza tym w tej cenie bede miał 3 i o wiele szybciej się wymieni:-D bo z tym odkręcaniem wszystkiego i rozwiercaniem to zeszło ze 2 godz!!!
A oceniać już nie musze bo pamiętam że nawet dobrze to wyglądało, jedyne moje zastrzeżenia to chyba dotyczyły tego, że nie w pełni czarna obwódka, tylko ciemny granat, ale spoko, daje rade:)
No widzisz teraz już wiesz co jest lepszym rozwiązaniem :D Jak tam Panowie święta mijają ;> :D
strasznie.....
alkohol to złOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hehehe ba trzeba wiedzieć ile można wypić :D
Ja dzisiaj wróciłem z trasy, przed wyjazdem zatankowałem full, pełen bak, zrobiłem, 750 km i w baku zostało troche więcej niż połowa, więc nie jest zle:)
no jest wręcz rewelacyjnie :D żeby po mieście też tak mało paliły jak w trasie :D
no wskaźnik moze troche przekłamywać pojeździsz troche to ci na momencie spadnie :P no ale jeżeli tak jest jak mówisz to 4 litry/100km to rewelacja:)
No coś mało wyszło :D a z tym wskaźnikami w naszych samochodach to jest właśnie tak dziwnie :D ja ostatnio zrobiłem na 40 litrach 600 km z tego 400 non stop miasto a 200 trasa, i ciesze się z takiego wyniku :D
Ogólnie w trasie to faktycznie mało mi spala, no w mieście to już troche więcej alę też nie jest zle:) Mówią że w Święta więcej policji na drogach a ja nie widziałem nic:) tylko jak jechałem w sobotę w Płońsku stała Alfa policyjna.
---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:11 ----------
Heh, mi ostatnio zapaliła się lamka że już rezerwa się załącza, Alfa postała przez noc i lampka zgasła a zapaliła się dopiero po 30 km:), więc te wskazniki faktyczmie nie pokazują dokładnie.
Groszek możesz kupić sobie tą Alfe :D
http://allegro.pl/alfa-romeo-156-gta...566827493.html
jest przezajebista <3
ale fotek dojebali na tej aukcji...:P
Nooo:) ładna, ciekawe ile pali:)
4 litry na 1 km????:)