Która jest wytrzymała i bardzo elastyczna.
Printable View
Która jest wytrzymała i bardzo elastyczna.
ale plusem jest to ze dzieki twmu spotkaniu jestes marcin prawie ekspertem wdziedzinie wycierczek ale bynajmniej nie liczenia :-P
Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za pomoc!
Marcin chwal się jak kręci nowa bateryjka!
Bateryjka działa idealnie , rano mrozy a odpala natychmiast :) Anetko bardzo ci dziękuję za pomoc w zamówieniu , wyborze i w zamontowaniu tego cudeńka :) Jeśli mam kogoś polecać do pomocy to Ciebię i Texon :) Jak to mówią "robicie robotę" :D
Dziękuję za pochwałę!
Rozbijaj jak najszybciej promocja trwa do końca roku.
- - - Updated - - -
Żartowałam promocja trwa dla Alfistów trwa do końca świata i o jeden dzień dłużej/czyli do 22.12.2012r./
Na Anetkę zawsze można liczyć , wystarczy jeden telefon i zawsze pomoże :) Anetko jak znajdziesz tel. do blacharza/lakiernika to dzwoń :D
a kiedy odsniezamy alfami plac za texonem ??:)
Michał powiedz kiedy tobie pasuje , następnie poczekamy jeszcze na resztę i ustalimy coś na następny tydzień :) Tylko wtedy proszę pamiętać o obecności obowiązkowej (każdy bierze opłatek) i robimy sobie spotkanie Wigilijne np. na Texonie i robimy przejazd np. do jakiegoś lokalu na karpika i barszczyk z uszkami :D
na takie odsniezanie o jakim mysle :) to tylko w dzien jak jasno bedzie wiec moze jakas sobota :)
Bardzo fajnie kombinujecie,trzeba wszystkich poinformować,może rzeczywiście sobota 22 będzie dobra tak po końcu świata.
Odśnieżanie...- ZAWSZE! Mimo braku Alfy chyba też mogę z Wami?:)
Niech każdy się zastanowi nad terminem i jeśli nie będzie żadnych kombinacji to się spotkamy.
mi 22 pasuje :-D przynajmniej wymogami się przed świątecznym sprzątania :-D a wojtek jak uiścić wpisowe to też moze borykać :-D nie no luz fiat to też włoch :-D tak ok 12-14 myślę będzie dobrze i mmoże koledzy z brzeska się pojawia :-D
U mnie tylko piątek wchodzi w grę, ponieważ tylko ten dzień mam wolny po południu, sb i nd mam zawalone od rana do nocy.
no z tym odśnieżaniem to może być różnie, bo chyba wiosna już idzie :P jakby co to czy piątek, czy sobota, jeżeli nic nie wyskoczy to terminy mi odpowiadające ;)
Czekamy może jeszcze ktoś się jeszcze skusi i wypowie.
- - - Updated - - -
Czekamy może jeszcze ktoś się jeszcze skusi i wypowie.
ja to jeszcze ewentualnie niedziela bo tydzien na popoludniu mam niestety
Ok więc z racji iż nie widzę żadnych konkretów "co , jak i dlaczego" to proponuję zrobić tak:
Spot wigilijny: 22.12.2012r. spotykamy się o godzinie 14 na Texonie na Partyzantów (do 14.30 czekamy na spóźnialskich) a następnie robimy przejazd do Gospody nad Rabą na Proszowskiej (tam jest spory parking więc się pomieścimy) gdzie połamiemy się opłatkiem (pamiętajcie o zabraniu opłatka) i zjemy obiadek wigilijny :)
Tylko Foxx w tym czasie odpada bo pracuje.
- - - Updated - - -
I czekamy jeszcze na wypowiedzi innych? Czy już umawiamy się na 100%.
A może przeniesiemy nasze spotkanie na piątek wieczór?
- - - Updated - - -
Proszę wypowiadajcie się w tym temacie.
- - - Updated - - -
Bo czasu coraz mniej.
P Prezes Aneto czy do 164 jest szansa załatwić wycieraczki ?...
Mi to jest obojętne czy piątek czy sobota, a reszta jakoś nie może decyzji podjąć. Niech ktoś wreszcie coś konkretnego napisze to się dostosuję.
to ja powiem, że piątek mi pasuje ;) z resztą sobota też :D tak, że czekam na ostateczny termin ;)
Ej Panowie ja też się dostosuję piątek czy sobota wszystko jedno ale gdzie reszta naszego grona czemu nic nie piszą!
- - - Updated - - -
Kurcze jesteśmy zgraną paczką a tylko Marcin i micrus są tak naprawdę zaangażowani,a gdzie reszta Misior,Foxx,Michał/Pliszka/.
- - - Updated - - -
Kurcze jesteśmy zgraną paczką a tylko Marcin i micrus są tak naprawdę zaangażowani,a gdzie reszta Misior,Foxx,Michał/Pliszka/.
- - - Updated - - -
Rafał a chcesz pióra do wycieraczek czy na podłogę?
- - - Updated - - -
Rafał a chcesz pióra do wycieraczek czy na podłogę?
może reszta ciężko pracuje... no nic trzeba poczekać do jutra do godzin wieczornych, niech się wreszcie wypowiedzą co im lepiej pasuje ;) jakoś może uda się to zorganizować jakoś ;) do piątku czy soboty jeszcze dużo czasu :P
Musimy czekać ale czas leci nie ubłaganie,mam tylko taką cichą nadzieję że go nam nie braknie!
nie może braknąć ;) będzie dobrze :)
Ja w sobotę niestety nie dam rady, tak jak pisałem wcześniej tylko piątek wieczorem.
zgoda piątek po 16.00 ;)
niestety anetko nie kazdy ma dostep do neta w pracy :( natomiast jezeli chodzi o termin to tak jak pisalem u mnie piatek odpada jedynie sobota niedziela wiec raczej mnie nie bedzie:(
marcin w zaistnialej sytulacji moge sie z toba umawiac na prywatna sesje :) z kompem twoim oczywiscie :) jezeli pasuje to podjechalbym do ciebie w sobote
No to straszna lipa.
ja niestety od jutra do niedzieli pracuje tak że odpadam całkowicie :/ nawet czasu nie mam tu wejść żeby cokolwiek odpisać :(
Oj koledzy przed świętami zarobieni strasznie nie dobrze,ale cóż nic na to nie poradzimy.
- - - Updated - - -
Zaproszenie jest nadal aktualne gdyby coś u kogoś się zmieniło serdecznie zapraszamy!
to widzę, że będą takie tłumy, że szkoda gadać...
W takim razie ja spotuję z wami w piątek po 16 na Texonie i z misiorem w sobotę :D Michał dzwoń do mnie w sobotę to się jakoś ustawimy pod tego kompa :)
Oki u mnie po 16,będę czekać.