tylko grupa fiat a to ze względu na dojścia teraz tez bede celował w coś z grupu jak nadaży się okazja
Printable View
tylko grupa fiat a to ze względu na dojścia teraz tez bede celował w coś z grupu jak nadaży się okazja
Nie masz nic upatrzonego?
no coz
poniewaz mam 100 tys. pomysłów na sekunde ogranicze sie do stwierdzenia że napewno nie bedzie to nic nowego na tapecie mam rozne pomysły od 166 3.0 , GT 3.2 do 147 1.9 Q2
Brzmi mocno!
ciezko sie przesiasc na cos slabszego
Zdjęć nie ma ale pierwsza była vectra B 1.6 - bardzo fajny fioletowy bolid, najlepiej skręcający samochód jakim jeździłam. Poszedł w świat,gdyż więcej wydawałam na olej niż na benzynę :D Później był fiacik brava - złota strzała 1.2,również wspominam bardzo miło to maleństwo, no ale napatoczyła się obecna Alfina i fiacika nie ma :) Na razie się z nią nie mam zamiaru rozstawać, ale kto wie :)
gt 3.2 :) jest jedna fajna tam gdzie sa wiadomo jakie dojscia (zobacz w mojej galerii ;) ) sam myslalem zeby kupic ale patrzyli na mnie conajmniej dziwnie jak sie interesowalem ;) jednak wzialem sobie do serca dobre rady zyczliwych ludzi i kupilem dizla bo spalanie po miescie 20l na 100 moze skutecznie ostudzic nawet najwiekszego zapalenca tym bardziej przy cenie benzyny 5zl za l ;) ale na weekendy jak najbardziej fajne auto :) ale tylko na weekendy ;) chyba ze chcesz przerabiac na gas ale nie zakladam takiej ewentualnosci ;)
a ja miałem
Fiat 126p E czerwony
Fiat Uno 1.0 fire czerwony
Alfiszon 156 srebrny ale tak jeździłem, że ze wstydu jest czerwony :P
reszty nie ma co wymieniać bo to padła z zachodu :P
i ja nie dostałem ostrzeżenia :) jak mi przykro :P
zimno...
No zimno :( ciekawe jak mi auto odpali :P moj aku juz na wyczerpaniu :(
Ależ oczywiście, że potrzebuje, ale nie potrzebuje do odpalenia świeć żarowych, 95Ah pojemności aku i specjalnych paliw zimowych... No i ten dźwięk :D:D:D
Chociaż jak bym powiedział, że Twój JTD ma brzydki odgłos to bym skłamał, no ale to jest 2,4 a nie 1,9 :D
A teraz bijcie do mnie, jakoś przeżyję :P
Skoro chcesz to mogę do Ciebie podbić na Sylwka o ile masz gruszkówkę ;)
Ostatnia buteleczka :D Sylwek już zaplanowany, ale w Nowym Roku jak najbardziej można rozpracować najwyższej klasy owocowy trunek ;) Tylko później przez 3 dni pamięć i wzrok nawala :D Jak ktoś to lubi to nie problemu :)
Alfa mi dzisiaj powiedziała :" Spadaj - nie jadę '' :P I nie pojechała - akumulator padł na amen :girl_wacko: A obiecała, że już mi żadnego numeru w tym roku nie wywinie :)
a mi coś zgrzyta skrzypi... :/ szlag mnie trafi krew nagła zaleje...
Jagiel!! w alfie :P no bo ja aż taka stara nie jestem :P
ania a ja myślałem że sobie grzejnik załatwiłaś(taki żywy):P
grzejnik owszem działa :P tylko że na odległość ciężko mu grzać :D:D
a mi centralny się zawiesza a walczę z tym już 3 dzień i zgubiłem korek od wlewu paliwa a temu to akurat winny bank ING.
przenosze dyskusje :) QUATRO to SARNI TYŁEK a nie kierowca :P Jeździ 40 po miescie i 90 po autosradzie...
...w zasadzie nie jezdzi po autostradzie bo szkoda mu gazu :P
---------- Post dodany o godzinie 22:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:52 ----------
a żuwik jeździ 70 po mieście bo myśli że jak kogoś potrąci z taką prędkościa to go nie zabije :hahaha:
W starych mądrych ksiązkach przeczytałem kiedyś że jadąc 90 km/h autem w chwili wypadku to tak jabys zrzucił samochód z 11 piętra. Myślisz ze ktoś przezyje przy 70 km/h ? szczerze to w to wątpie bo ty jadąc taką prędkościa wjeżdzając w przeszkode masz marne szanse a co dopiero pieszy. Droga hamowanie z 70 to dajmy na to 30 metrów - w miescie jesteś bez szans zahamować doliczając do tego czas reakcji itp koleiny, tarke przed swiatłami itp itd...
---------- Post dodany o godzinie 22:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:57 ----------
dla mnie każdy kto przekracza prędkość to juz pirat drogowy ( sam nim jestem ) wiec bez znaczenia czy jedziesz 110 czy 90 - efekt bedzie ten sam. Po prostu albo jezdzisz z przepisami albo je łamiesz. Dlatego zal mi jak ktoś wymyśla na ludzi co łamią przepisy a sam to robi....
no a nie ? pewnie że tak !! Czy ukradniesz 5 zł pani z zieleniaka czy dużą bańke złamałeś prawo, prawda ?
Dla kogoś 5 zł to 2 dni prcy ktos inny nie schyli sie po jak bedzie leżeć na ulicy. FAkt jest faktem i nie ma że ktoś bardziej łamie prawo a ktoś mniej.
---------- Post dodany o godzinie 23:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:08 ----------
generalizując ja i żuwik jesteśmy tacy sami :P
bele obok trafił :P
baby tak majom,że roz na miesiac zalewo :P
Pirat nie przekraczo,pirat mo;1 oko zatkane czorna szmata,pirat mo fana z trupia czacha na antenie,pirat morduje,rabuje,gwałci i pali,a ze drogowy,to robi to na drodze :P
Prawo dośc łatwo złamac,niech ktoś spróbuje złamac lewo :P
jesteś piratem i koniec :D
Quattro a skąd Ty wiesz, że ja na autostradzie awaryjnym pasem wyprzedzam? Do tego chyba mi wolno bo Alfa powinna mieć drugi człon nazywa awaria a nie Romeo... albo Awaria Romeo :D a więc ten pas należy się jej z założenia :P
Adams rozjebałeś mnie tym postem :lol:
Bla bla bla. Czytasz nie rozumiesz. MAX +20 a nie ZAWSZE +20. Jak jadę wiochą na której wiem gdzie są boczne uliczki i wiem że przez chwilę ich nie ma, widzę że ludzie nie idą to sobie pozwolę. Jak jadę obwodnicą między dwoma barierami energochłonnymi na odcinku bez skrzyżowań to sobie pozwolę. A nawet na zlotach jak myślisz, czemu dojeżdżam ostatni? Nie chcę nikomu narzucać albo truć jak rodzic, każdy jedzie jak chce, ja jadę swoim tempem i nie wstyd mi że zostaję.
Jeżeli opowiadania są prawdziwe, to nie, nie jesteśmy tacy sami, przykro mi.
A jak ktoś ukradnie pani z zielaka 5zł to w sądzie w 5 minut powiedzą żeby oddał i koniec rozprawy, bo niska szkodliwość społeczna czynu.
no ba!! zawsze piszę :P
a w dodatku nie dogrzana
widzisz Jagiel?? jednak napisałam :P i to w tym samym czasie co Ty :P
---------- Post dodany o godzinie 12:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:37 ----------
jaka nie dogrzana?? :P jeszcze napisz że oziębła :P ja tam nie narzekam na brak ciepła... a dziś to już byłaby kara za takie narzekanie :P
nie dogrzana to jest alfa moja... :P muszę pojeździć trochę co by cieplutka była :D