Trzcińsko-Zdrój jest jakieś 80km od Szczecina więc przejazd na miejsce mógłby być ciekawy :)
A nie ma takiego miejsca w okolicach Dąbia? Powiem szczerze, że słabo znam te okolice z racji zamieszkania pół Polski dalej :)
Printable View
Trzcińsko-Zdrój jest jakieś 80km od Szczecina więc przejazd na miejsce mógłby być ciekawy :)
A nie ma takiego miejsca w okolicach Dąbia? Powiem szczerze, że słabo znam te okolice z racji zamieszkania pół Polski dalej :)
A może Stare Drawsko?....
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl
A może, idąc tropem wody, jakaś miejscowość nadmorska?
A może idąc tropem wody spotkanie zrobić w Łodzi :)
A może idąc tropem wody, spotkanie zrobić na Sycylii :D
Można zrobić dwa spotkania, jedno nad jeziorkiem lub jak ostatnio + grill na 100% a drugie spotkanie można zrobić przy piwku np w chrobrym. Ale kto jak woli.
http://mapy.google.pl/maps?f=q&sourc...,0.441513&z=11
to link gdzie znajduje się Strzeszów
A może nad Miedwiem ktoś zna fajne miejsce ,albo Zalewem Szczecińskim. Jest jeszcze jeziorko Dąbie ,na przykład Czarna Łąka ( nieduża ale sympatyczna plaża z widokiem na panoramę Szczecina) ,Lubczyna.
Dąbie itp może być ;) ja daleko nie mam hehehe
w Dąbiu jest rzeczka ... kawałek przed nią jest zajazd coś takiego jak na Głębokim ... jak sie jedzie w kierunku Wielgowa :)
no ja już nie mam pomysłu,czekam na propozycje na tego 8 maja.
Witam szanowne grono:) Pogoda w niedziele wspaniala,wypad ze szwagrem do Miedzyzdrojow (pozdrawiam serdecznie rodzinke:D).Na trasie kilka Bell,pozdrowione i wzajemnie:cool:.Odnosnie spotkania,jeziorko Szmaragdowe przed Miedzyzdrojami,fajne miejsce na spotkanie,ognisko...Wrzucam kilka fotek:) Pozdrawiam wszystkich Alfisti:D
To, że Szmaragdowe jest w Szczecinie to nawet ja wiem :) No i jak z tym szukaniem miejsca na grilla? Zostajemy przy Głębokim?
Oczywiscie,moj blad...:) Ale kolor wody podobny...:D
marko1974 to ja Was dziś widziałem na Przestrzennej koło Południa... Jechałem Renówką więc nie machałem ...itp
No tak,troche pozno sie wybralismy,ale nie chcialo sie wstac:o Pozdrawiam serdecznie.
To jaka w końcu decyzja ? ...
Ja myślę, że jednak głębokie nie jest złym pomysłem.
Otwórzmy listę z zapisami 08.05.2011 (niedziela)
1. DRIFT-R + 1
P.S. Pamiętam, że na ostatnim spotkaniu obiecywałem podesłać link do trailera w temacie sportowych zawieszeń i stanu dróg co niniejszym czynię :)
http://vimeo.com/11954169 - warte oglądnięcia.
Teraz już wiadomo czemu Hitler przegrał wojnę.
Cytat:
P.S. Pamiętam, że na ostatnim spotkaniu obiecywałem podesłać link do trailera w temacie sportowych zawieszeń i stanu dróg co niniejszym czynię :)
http://vimeo.com/11954169 - warte oglądnięcia.
Piękne podsumowanie:
"Jedziemy pod Tesco"
Otwórzmy listę z zapisami 08.05.2011 (niedziela)
1. DRIFT-R + 1
2. DAFI1985 + 0 (wątpię, aby moja porzuciła Galaxy dla zlotu;))
Bo to tylko jeśli jest tam gdzie postawic kilkanascie alf i grila to mozemy tam sie spotkac.
jest miejsca na grila sporo i autka też da się postawić-są dwie plażyczki obok siebie jedna bardziej piaszczysta a druga bardziej trawiasta.
No to ustalmy miejsce - Czarna Łąka brzmi zachęcająco :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/04/80.jpg
ja napewno będę
Czarna Łąka może być.... :)
No dobra, bo termin się zbliża a lista się nie wydłuża :).
Termin: 08.05.2011
Miejsce: Czarna Łąka
Godzina: do ustalenia
Lista chętnych:
1. DRIFT-R + 1
2. DAFI1985 + 0 (wątpię, aby moja porzuciła Galaxy dla zlotu)
3. Klara
4. KUBAS
Na 99% bede plaze na czarne lace...czyt. Od dupu strony znam bardzo dobrze :) nawet dzisiaj tam bylem na zachodzie slonca... Piekny widok :)
No to pisz się na listę :)
Czemu spoty są zawsze w niedziele, mi pasuje zawsze w sobote bo w niedziele mam święto quada Hehe
Ostatnio byl w sobotę...
Ja też jestem za sobotami bo niedziela jest dla rodziny
Ja widzę że w taki sposób do niczego nie dojdziemy...
Jasiu ostatnio tez był zlot w sobote i Cie nie było ;)... wiele osób tez wolało aby zlot był w niedzielę bo większość pracuje w soboty... ale ja juz nie wnikam, do czego dojdziecie to postaram się dostosować .
ostatnio był w sobotę i kilka osób myślało, że będzie w niedzielę, kilku osobom bardziej pasowała niedziela więc teraz niech będzie w niedzielę i porównamy listę obecności :)
Więc nie ma co się opitalać tylko trzeba się zapisywać :)
Alfa uziemiona znów sie popsuła ;//////// ale może ją ogarne i wpadne ;)
Lista chętnych:
1. DRIFT-R + 1
2. DAFI1985 + 0 (wątpię, aby moja porzuciła Galaxy dla zlotu)
3. Klara
4. KUBAS
5. Endrjus
Niech mi ktoś zorientowany powie w którym miejscu w Czarnej Łące ma być ten spot?
Tak się składa że zrobiłem sobie tam dzisiaj wypad i takie moje spostrzeżenia:
Droga dojazdowa przez Załom - od groma przejść dla pieszych wyprofilowanych w progi zwalniające.
Sama Czarna Łąka niby nie duża a idzie się zgubić :P
Nie wiem też w gdzie znajdziemy tam parking na powiedzmy 10 belli...?
Jedyny możliwy czyli chyba Ośrodka czynnego wypoczynku i rekreacji był zamknięty bramą..
A nad samo jeziorko i owszem JA wjechałem, no ale Taki DRIFT-R biedaczek zgubi zawiechę (albo gazowlotek urwie)
Nie ma to jak pomarudzić :)