aha pozwole sobie wtracic jezeli chcecie kupic lub odebrac jakies czesci i ominąć koszty wysyłki to mogeje zabrac na zlot Michał i 145Q o was juz pamiętam ale jak ktoś coś jeszcze chce to do pt do 14 można zamawiać:)
Printable View
aha pozwole sobie wtracic jezeli chcecie kupic lub odebrac jakies czesci i ominąć koszty wysyłki to mogeje zabrac na zlot Michał i 145Q o was juz pamiętam ale jak ktoś coś jeszcze chce to do pt do 14 można zamawiać:)
Czy reflektuje ktoś zostać z soboty na niedzielę w jakiejś knajpie i wypić wspólnie % ?? :)
Po % oczywiście jakiś nocleg w jakimś hotelu/stodole/na polu kempingowym/w namiocie/pod chmurką/w samochodzie ??
Myślę że warto się tak zintegrować :)
co do picia to ja i mój szwagier ze 156 dajemy rade
Już was lubie :) - to jest nas 3... Ktoś więcej chętny??
i tak mi dupa zmoknie, kto ma parasol w kolorze rosso ha,damy rade i wypijemy i porzygamy tak ma być alfa to nie tylko auto to również ludzie i tylko ludzie
Pytanie czy jeszcze się ktoś pisze... Jest parę osób z Ptkowa - nawet nie powinni się zastanawiać... :D Chłopaki - taka okazja zdarza się tylko raz na rok lub rzadziej!! Nie wstydzimy się - pijemy :)
a ty krawat alkoholik jestes,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bo ja tak ale niby po co to alfa =holicy haha
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:29 ----------
panowie proponuje ta nasza zabawę zamienić w coś co komuś pomoże,czyli pomoc kolejnemu człowiekowi który kasy potrzeba na walkę z choroba ,jakaś puszka czy coś ,ite nagrody które są z auto trapera alfy dla niego cos od nas,co nam po tym ile ludzki uśmiech kosztuje pany,a wywalczenie nagrody dla kogoś który nie nie ma usmiechu
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:52 ----------
pewnie każdy z nas może pokazać ze potrafi,może macie kogoś kto potrzebuje pomocy,to jest zlot nie tylko dla nas ale i dla kogos
Ja z picia musze zrezygnować. Miałem mieć wolne ale bozia nie dała w niedziele odpoczywać więc od rana przez 12 godzin będę maszerował. W tych okolicznościach niestety odpadam. Ale może uda się zorganizować coś większego w wakacje i wtedy zrobimy coś 2 dniowego. Wtedy możecie na mnie liczyć.
pokazać ze nam nie tylko części drogie ale i ludzie,obierzemy na szybko jakiegoś patrona naszego zlotu,i co wy na to pokarzemy jak co i po co takiemu dziecku co nie stać nas zmusimy nasza policje co żeby go przewiozła nowa alfa...
Kolega borsukmax zapodał mi temat który jest nawet niezłym pomysłem. Tylko potrzeba też Waszej akceptacji. Może podziałamy troche charytatywnie?? Tzn na zasadzie że zjawiły by się na zlocie dzieci niepełnosprawne którym byśmy pokazali samochody, troche powozili po terenie lotniska, namówiłoby się policjantów którzy powozili by dzieci. Może jeszcze jakieś konkurencje z tymi dziećmi, mają być ludzie z Autotrapera może oni by troche powozili te dziecie. Zebralibyśmy od każdego ( symboliczną złotówkę ) która mogłaby w jakimś stopniu pomóc tym dzieciom. Co Wy na to?? odpiszcie mi do jutra. Ja odczytam wieczoram. Jak to wypali to może następnym razem nasze wspaniałe władze miasta zastanowią się nad niektórymi sprawami i pozwolą nam ( Alfistą ) zorganizować coś naprawde zaje.... Jednoczenie piszę że nie chodzi mi tylko o zorganizowanie następnym razem czegoś super ale przede wszystkim pomoc dzieciom.
no kurza dup.
Gadałem z Borsukiem przez tel. i mi się telefon rozładował... i to chyba na tą okoliczność ten post...
haha :D widzę że idea spotu/zlotu w Piotrkowie się rozrasta :D:D cieszy mnie to bardzo
Jeśli chodzi o niepełnosprawne dzieci to jestem jak najbardziej za, bardzo zacnie to brzmi i myślę, że dla takich dzieci, z resztą dla każdych dużo błyszczących samochodów, radiowozów w jednym miejscu to nie lada zabawa, a co najważniejsze obcowanie z nimi :]
Ja właśnie wróciłem z garażu, lakierowałem felgi na sobotę :D jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę :D
Wracając do alkoholu, kierowcę ze sobą zabieram, hmmm mozna coś pomyśleć, a może grill'a rozpalimy, bo jednak rozpoczęcie sezonu grill'owego to ważna sprawa :D
cinas numer tel. poszedl na pw. i co Panowie lalki wyszykowane?:d bo moja puki co nawet wchaczy z przodu niema:d ale podolam chocbym mial nie spac, a slyszeliscie ze jedna z naszych piotrkowskich alf policyjnych pojechala do serwisu? mam nadzieje ze nie nasza:d
a ja wymyslilem ze jakas nagrode zasponsoruje:) o;) taka mi wczoraj idea wpadła, nie moge byc gorszy od autotrapera;)
No panowie widzę, że organizatorzy robią ten Zlot z pełną parą. Grill albo Ognisko na rozpoczęcie sezonu to świetna sprawa. A co do tematu z chorymi dziećmi to ktoś ostatnio na Forum u nas pisał o jakimś chorym chłopczyku, może mu pomożemy? Jak znajdę temat to podam link
Tweety skontaktuj sie ze mna musimy ustalic jutro
moze jakies dziciaczki ze szkoly typu integracyjna ucieszymy co?
No pewnie, może by wysłać emalie do którejś szkoły, przecież u nas to bez pijaństwa i ćpania to dobry przykład damy, a i dzieciaki się ucieszą :DCytat:
moze jakies dziciaczki ze szkoly typu integracyjna ucieszymy co?
Jeśli chodzi o grill'a to jestem jak najbardziej za :D trzeba upiec jakąś kiełbę na nowy sezon :D
gdyby to było w tygodniui podczas lekcji to tak, ale sobota odpada bo dzieci siedzą przy kompie :D
dobra panowie ja wezme 1grilla wiec jak ktos moze niech zapakuje do belli i bedziemy grillowac przy coli:P
Pasuje, też znajdę gdzieś swój sprzęt grillowy i zabiorę do swojego bolidu :D
ARKKielce potwierdza swoją obecność.
Co do pomocy - fantastyczny pomysł, ale wpadliście na niego stanowczo za późno.
Pamiętam jak nasz Klub organizował impreze na dn.dziecka rok temu (pomoc upośledzonym dzieciom). Nigdy nie zapomne jaką frajde miały np. z możliwości posiedzenia sobie w AR, zatrąbienia (Belle przeszły test bez szwanku, mamy bardzo wytrzymałe klaksony;)). Organizacyjnie zajeło nam to kilka miesięcy więc obawiam się, że za mało czasu macie.
pozdrawiam
Someone83 -> poszedł PW.
KOLEGA ANN ma racje z tymi dziećmi jest trochę za późno znajomy nie da rady w ciągu jednego dnia załatwić grupy dzieci potrzebujących jakiej kol-wiek rozrywki i uśmiechu na twarzy,to jest zbyt poważna sprawa na która potrzebny jest czas,ale za rok to będzie sprawa priorytetowa
Koleżanka ANN koleżanka :D A pomysł jest świetny i warto by było go kiedyś zrealizować, ale faktycznie na szybko to się nam nie uda.
Czyli tylko grill (ognisko) damy radę na szybko... Panowie szykujcie kiełbaski i grille:)
Bella wypolerowana.. nawoskowana.. a tu taka pogoda :( daj Boże jutro ładniejszą..
Panie i Panowie :)
Mamy szanse na ładną pogodę jutrzejszego dnia!
Do południa może trochę popadać, ale później już wyjrzy słońce :)
Someone83 nic mi nie odp. na PW, więc ze względu na późniejszy brak dostępu do neta, prosze organizatorów zlotu o przesłanie mi na PW jakiegoś nr tel. do Was - na trasie różnie może być, więc lepiej mieć ze sobą jakiś kontakt.
pozdrawiam
a wiec tak, wszyscy jadacy od warszawy chcacy dolaczyc sie do kolumny na piotrkow, zbieramy sie na parkingu kolo karczmy "Gorski" o godz. 9.45 i wyruszsmy na P-kow o 10.00, Tomaszow juz ugadany, dojedzie wraz z cinasem...
Powodzenia koledzy!!! Szkoda że mnie nie będzie! :-(
No niestety dziś podczas powrotu do domu mój zderzak miał bliskie spotkanie z biednym borsukiem, który tego spotkania pewnie nie przeżył :( Niestety do jutra nie uda mi się nic z uszkodzeniami zrobić więc muszę odpuścić wyjazd do Piotrkowa.
Mam nadziejże, że nie był to borsukmax ;)
No niestety uszkodzenia nie dotyczą samego zderzaka :(
A specjalnie dziś wróciłem z Krakowa...