W skrócie mówiąc jest biesiada jest dużo aut a atmosfera jest zajebista:)
Printable View
W skrócie mówiąc jest biesiada jest dużo aut a atmosfera jest zajebista:)
poczytaj o ubiegłorocznym zlocie http://www.alfanews.pl/2010/08/30/zl...licy-org-2010/
No i człowiek chciał się zapisać a tu zapisy zamknięte...
napisz maila do organizatora a miejsce sie znajdzie
z tego co widzę to już w lutym się skończyły. Następnym razem trzeba będzie być bardziej czujnym.
Pisz do organizatorów. W hotelu 400m od naszego ośrodka pewnie jeszcze wolne miejsca będą :)
Raczej mi o tor itp chodziło :)
A to w takim razie módl się, żeby komuś coś wypadło i miał do odsprzedania tor ;)
Witam czy ktoś może wie czy w tym roku będzie zlot w Kazimierzu Dolnym .
Odezwij się do Tutiego albo Piotriixa na priva
dzięki za info już napisałem na pw
mam pytanie o tor...
Ile czasu wypada przecietnie na 1 samochod na "pojezdzenie" po torze?
Bo jak dobrze wyczytalem wczesniej jest na tor lista 50 os, czas to 8 godz...
Czy kazdy jezdzi indywidualnie czy jakos po 2-3 samochody sa jednoczesnie?
Nie widzialem tego toru i specjalnie sie nie orientuje jak to w realu wyglada....
UWAGA!
Otwieramy zapisy na listę rezerwową.
Mamy termin do 10 kwietnia aby potwierdzić rezerwację/wpłacić zaliczkę/ po tym terminie miejsce nam przepadnie.
Jest kilka osób, z którymi nie mamy kontaktu / nie odpowiadają na maile/ i nie odnotowaliśmy również wpłat.
Osoby które się zapiszą na listę rezerwową automatycznie wejdą za tych którzy zaliczek do 10 kwietnia nie zapłacą.
Proszę pisać zlot2011/małpa/alfaholicy.org
Podać nick plus ile osób.
Ps.Wśród w/w osób są też rezerwacje toru,także jest szansa również na tor.
Ps.Mamy jeszcze klika miejsc w hotelu planeta dokładnie 3 lub 4
Jakby był nocleg dla 2 osób + tor + rajd turystyczny to się piszę. Info na e-mail poszło.
ponawiam pytanie o tor do organizatorów
Ile czasu wypada przecietnie na 1 samochod na "pojezdzenie" po torze?
Bo jak dobrze wyczytalem wczesniej jest na tor lista 50 os, czas to 8 godz...
Czy kazdy jezdzi indywidualnie czy jakos po 2-3 samochody sa jednoczesnie?
Jak wyglada taki czas spedzony na torze?
Nie bylem nigdy na zlocie AR, wiec prosze o wyczerpującą odp ;)
Pewnie podobnie jak w tamtym roku we Wrocławiu.
kolega dołączył 01.2011 więc raczej słabo wie jak było we Wrocławiu ...
odpisze tak :
we Wrocku były chyba po dwa przejazdy dla każdego , jedno autko na torze ( nie żaden wyścig itp ) - mierzony był czas
grill na torze
gokarty potem jeszcze były
diagnostyka komp.
i nie wiem co tam jeszcze
Proszę spojrzeć na listę ,jak kogoś brak to proszę pisać zlot2011@alfaholicy.org.
Wkrótce podamy czy mamy jeszcze jakieś miejsca.
Podamy również osoby biorących udział w losowaniu polarów zasponsorowanych przez http://www.klimaterm-matlak.pl/.
Losowanie i odbiór na zlocie.
Zrobimy też ankietę na kajaki
Lista została zaktualizowana. Prosze zerknąć, czy wszystkie opcje zlotowe które wybraliście się zgadzają. W razie nieścisłości piszcie na maila zlotowego.
Jak to się mówi - proście a będzie wam dane. Jedyne czego potrzebuję to dane do przelewu bo ich nie otrzymałem - napisałem e-mail w tej sprawie :)
witam
niestety z powodów osobistych nie bede mógł sie pojawic na zlocie, w zwiazku z tym mam do odstapienia miejscówke z torem, rajdem,impreza tzw full wypas dla dwóch osób...
osoby zainteresowane prosze o PW
nawet nie macie pojecia jak mnie serce boli
pozdrawiam.
Równiez mam do odsprzedania 2 miejsca (noclegi +tor) na ten zlot.
Info na priva
Zacząłem się zastanawiać nad jedną rzeczą...
Otóż jadę na zlot i jeżdzę po torze w Biłgoraju.
Mam tylko OC a nie mam AC. co dzieje się w przypadku gdy wylecę z toru lub uszkodzę felgę albo zawieszenie??4
Jest na to jakies ubezpieczenie na torze??
Czy może w takim przypadku to niestety będę musiał zapłacić ze swojej kieszeni za naprawę??
:D żadne cywilne ubezpieczenie nie obejmuje jazdy po torze... nawet jak byś spowodował wypadek na publicznej drodze łamiąc przy tym przepisy ubezpieczyciel może ci nie wypłacić odszkodowania :)
a na to że właściciele toru będą pokrywać szkody po czyjejś nieumiejętnej jeździe to wiesz... tylko w Erze
U mnie niestety 2 miejsca + tor do odsprzedania. Gdyby był ktoś chętny to zapraszam na PW!
Że tak optymistycznie powiem... Zaczyna się :D
Co się zaczyna, lista rezerwowa chyba już jest:)
Na liście rezerwowej nie mamy już osób.
Czyli tak jest ze wszystkim, że ktoś się zapisuje a później lipa z tego wychodzi. No ale dzięki temu np. ja wskoczyłem na miejsce osoby, która się zapisała a nie zapłaciła. Może by w tym temacie napisać dokładnie co jest jeszcze dostępne to może ktoś się zainteresuje.
I ma bocian racje bo stare przysłowie pszczół mówi---- Masz łeb i ch...to kombinuj :D
Wróćmy do spraw zlotowych
teraz 3 kolejne strony będą o przeprosinach za OT?
Chciałem w imieniu zespołu Rotten Bark podziękować alfaholikom za głosowanie.
Zespół jest już w finale.
Zachęcam do oglądania finału.
Sobota Polsat 20.00
A wracając do zlotu...
Jako że mam ten luxus(:D) mieszkania 35km od Suśca, postanowiłem zobaczyć jak to tam w rzeczywistości wygląda i sobie tak pomyślałem, że napiszę jak to tam w rzeczywistości jest...
I zaczynając od domków, do środka niestety nie miałem możliwości wejść, ale z zewnątrz prezentują się bardzo ładnie... niestety jednak trudno mi wyobrazić sobie sytuację, w której na terenie ośrodka zmieści się ~50 Alfaholickich aut, niby przy każdym domku jest miejsce parkingowe na trawie + jakieś tam parkingi wolne, ale mnie się wydaje, że będzie ciężko
Basen jest fajnie zrobiony ale trochę mały jak na maksymalną liczbę wczasowiczów, a wokół jest dość dużo miejsca na materace żeby się poopalać
Przy basenie jest bar więc nie trzeba daleko iść żeby się poopalać z napojem chłodzącym :) poza tym są rozłożone stoliki, dużo stolików z parasolami, tak że chyba każdy sobie spokojnie usiądzie :D
Co do rozrywek... tak jak pisali rowery, park wspinaczkowy, sauna, plac zabaw dla dzieci, boiska do siatki i kosza i ogólnie jest gdzie posiedzieć, no jest takie niby jeziorko chociaż w sumie jest to poszerzona rzeka i tak czy siak ładnie to wygląda nawet teraz w pochmurny dzień bez zieleni
Opisując całokształt mogę powiedzieć, że jest tam bardzo ładnie, schludnie i czysto
nawet o tej porze jest tam spory ruch i ponad połowa domków zajęta
Miejsce na Zlot jak znalazł :D
Niestety nie zrobiłem fotek bo raz to zapomniałem aparat a dwa to i tak była brzydka pogoda... ale jak do mojego wyjazdu zrobi się naprawdę ładna pogoda to skoczę jeszcze raz i porobię jakieś ładne fotki :)
jak by ktoś miał jakieś pytania to dawać :D