Spoko :)
Printable View
Spoko :)
Niestety widzę że zarówno Bełchatów i Piotrków troszkę przymiera...
Jeżeli chodzi o Bełchatów, pomijając spoty tylko Alf, to byłem ostatnio u was i jestem naprawdę miło zaskoczony ostatnim nocnym spotem organizowanym przez CSB, wszystko na najwyższym poziomie a i atrakcji ne zabrakło :D
No ja jednak bede tylko niestety nie wiem na jak dlugo :) czyli jak na razie liczymy 2 belle? :D
No i chyba wszystko... :D
Mogę się spóźnić kilka minut :)
NoZałącznik 140067 i 2 sztuki były, i tak dobrze jak na Piotrków :P
W sumie to moja przy twojej wygląda jakby chciała a nie mogła :P Ale we dwie ładnie się prezentowały na tle innych :D
Jakbyście dali więcej czasu następnym razem to podjadę, albo piszcie na priv
koledzy czy są jeszcze spoty piotrkowskie jako że stałem się posiadaczem włoszki chętnie pogadałbym z fanatykami z piotrkowa
witaj,a to może ty masz czarną 159 z lotką???? 8)
Halo czyżby nie było żadnych spotów?Wiesz z tego co zauważyłem to wszystkie 159 mają lotkę.Oczywiście ender76@poczta.onet.pl jeśli pytanie było do mnie.Moja ma gril oklejony folią "karbonem" na przednim zderzaku jest naklejka Tune Up i chyba charakterystyczne dwa wydechy z tyłu Ultera
Z tego co wiem to teraz w Sobote spot "Nocnej" i wyjazd do Tomaszowa jest ;) Mnie osobiście niestety nie będzie.
Ja tez odpadam w sobotę...
A gdzie początkowo się spotykacie i o której to może też bym przejechał się.Myślę że coś więcej sie dowiem o mej pani
Znaczy się w sobotę od nas chyba nikt nie jedzie a co do spotu na Piotrkowie to o narazie nie ma bliżej określonego terminu
to zapytam czy ktoś z was ma ramki klubowe alfoholicy z dopiskiem piotrków trybunalski?Bo obecnie ma klubowe z dopiskiem północ po poprzednim właścicielu
Wyjazd do Tomaszowa? pierwsze słyszę :P
A w sobotę był zlot nocnej z Tomaszowa ale podobno lipa była, na 30go zakończenie wakacji Nocna jazda z Piotrkowa planuje spot/zlot, co do szczegółów to pojawia się one w krótce :)
Tak maja dopisek.Jak podjade na spota to zobaczysz
Pierwsze słyszę o dopiskach :/ ja mam takie
Załącznik 141791
To Ja mam tak jak Ty z dopiskiem północ a chłopak był z gadańska
Zapytam czy ktoś okolic Piotrkowa zamawiać będzie ramki?Chętnie się podłącze(wyjdzie taniej wysyłka)
Wodny pewnie będzie brał
polecilibyście jakąś rozsądną stacje diagnostyczną w PT?Potrzebuję ustawić światła tak żeby gościu zaraz nie stękał że są hidy i ble ble
P.S
Czy na spocie ma ktoś kompa żeby podłączyć kompa i np zrobić logi aby sprawdzić co tam drzemie w silniku?
Prawdopodobnie w dniu jutrzejszym wraz z nocną jazdą będziemy chcieli się zebrać jakąś większą grupą gdzieś ok. godz 21 i podjechać na spot grupy VAG na Interze
https://www.facebook.com/events/7958...ilter=upcoming
Ja chętnie ale po 21 podjadę bo o 21 kończę pracę
Dam znać jeszcze na forum, ogólnie chcemy zrobić ustawke gdzieś na mieście i tam wpaść parę minut po 21.30
Czekam na info. Chętnie przyjadę.
Zbiórka jutro o 21.30 na parkingu obok Alexa na Narutowicza, można być ciut wcześniej, żeby wszyscy byli punkt 21.30
Dobrze było wczoraj :D fajnie, że wpadliscie
Szkoda tylko że było nas aż trzech.Miło było poznać.
P.S
Po powrocie ciągle słyszałem tylko łup łup basowe :cool:
Trzeba będzie jakoś się zgadać żeby większą ekipa do Łodzi pojechać.
Zna ktoś lub może polecić kogoś do przyciemnienia szybek w jakiejś rozsądnej cenie z naszych okolic
Firma Szybex na ul.Żelaznej przyciemnia szyby. Sam miałem u nich przyciemnic szyby ale na razie z tym zwlekam.
A wiesz może jaki jest koszt przyciemnienia ? :) I rozumiem że przyciemniają folią? :D
Gdyby ktoś był chętny :)
https://www.facebook.com/events/1503..._mall_activity
Nie zamulamy...
https://www.facebook.com/events/271188433005510/
Dla nie posiadających fb:
" Nie macie planów na piątkowy wieczór ? Po co nudzić się w domu.
Wbijajcie na dolny parking marketu REAL o godzinie 20:00.
O 22:00 robimy przejazd ulicami miasta na parking przy ulicy POW, gdzie odbędzie się sesja zdjęciowa na tle wierzy ciśnień :)
Pozdrawiamy i Zapraszamy Nocna Jazda !"
Siemka
Jest ktoś z PT kto posiada 159 SW?Możnaby było sie spotkać chciałbym coś porównać ze aqoją konkretnie chodzi mi o wchodzenie biegów czy w innych też wchodzą tak jakby wskakiwały bo nie wiem jak to inaczej ujać