gdzie? gdzie ? :)
Printable View
gdzie? gdzie ? :)
czyli kminimy jakiś ten spot w niedziele? :)
kurde tylko w tą niedzielę mam studia i nie bardzo się mam jak wyrwać ;x może tydzień później? :>
to moze tym razem zrobimy w Dębicy spota??Tak dla odmiany zeby koledzy z Rzeszowa poznali mniejsze pipidówy
Najwyższy czas kontynuować temat http://www.forum.alfaholicy.org/podkarpackie_lubelskie/53059-spot_debicy.html
Jak trzeba to w Dębicy też się zamelduję, a jak będzie ładna pogoda to znowu 155 przewietrzę:).
Pojechałbym i do Pustkowa w Irlandii smigam na spoty po 280km w jedna strone.
a wiec ustalone spot odbedzie sie w Dębicy!!!
Dębica mi pasuje tylko nie w ten weekend :) ewentualnie można by coś pomyśleć takie fajniejszego, jakiś grill czy coś :) miejsce myślę, że znalazło by się :)
W sobote mam caly dzien wolny a niedziela dopiero po 15 niestety ;/
To jak Panowie działamy coś na weekendzie sobota albo niedziela? Może jakieś gokarty w Tarnowie by ustawił przy okazji spota?
mi osobiście odpowiada bardziej sobota miejsce obojętne chociaż od pt bd w Rzeszowie. pozdrawiam :)
Ja w sobotę niestety odpadam, nieoczekiwan impreza rodzinna, niedziela bardziej mi pasuje i to ewentualnie popołudniu.
a czy teraz nie sa jakies ostatki Panowie?
nikt nic nie pije przy sobocie ?? :D
ale niektorzy pijac wieczorem, do po poludnia maja "wietrzenie magazynow" ;)
zawsze znajdziesz powód ,żeby nie być:P
przesadzasz kolego :)
Jakiś spocik jutro?
Jutrzejszy spot aktualny?
Jutro między od 14-16 mam przerwę w zajęciach więc w tych godzinach mogę wpaść:P
Więc jak coś to Rzeszów czy Dębica?
ja jutro odpadam czy Rzeszow czy Dębica
Chyba lipa ze spota,więc trzeba dzionek zaplanować inaczej
Ja mimo wszystko zaglądne na podpromie po 14 chwilę więc może ktoś wpadnie na chwile:P
Powiem wam tak nie ma sensu robić takich spotkań bo śledzę wątek od jakiegoś czasu i zawsze coś komuś wypada, raz miało być jakiś spotkanie pojechałem na podpromie a tam żadnej alfy...
Jak ktoś będzie na mieście w piątek w pobliżu podpromia wieczorem to zapraszam.
W piątek popołudniu zapraszam do siebie do garażu :)
ja mogę zaglądnąć:D jak nie będzie znajomych na podpromiu :p
Raczej żadnych atrakcji nie przewiduje, wieczorem jadę do teściuniów a nie siadam za kólko, po "atrakcjach" :)
Ale jakk cos to wpadnij, zobaczysz jak u mnie wygląda turborurka z nierdzewki ( jeszcze nie owinięta ani nie pocięta)
Panie i panowie kiedy jakaś okazja się napatoczy żeby spota zrobić? Może ktoś chętny na jakieś gokarty w Tarnowie albo Kolbuszowej?
Bartek może ja podjadę jak nic na miejscu się nie urodzi, a tak w ogóle to kiedy robimy ochlaj party? :) Ten weekend mam wolny tzn. w piątek jestem w domu, może jakis spocik w Rzeszowie a potem standardowo małe co nie co?:)
Marcin może w piątek bym coś pomyślał żeby podjechać do RZ to byśmy coś spożyli, sobotę mam wstępnie zarezerwowaną na gokarty i inne przyjemności. Dla zainteresowanych gokatami daję link do toru: http://mkarts.pl/
Ej no Słowik poczekaj do 21.12 jak się wygramolę z roboty w piątek to coś można obmyśleć. W ten weekend to zarobiony jestem, nawet nie dam rady zaglądnąć do Ciebie!