o 15 jutro ??? będę musiał poganiać wykładowcę żeby się streszczał :P
Printable View
o 15 jutro ??? będę musiał poganiać wykładowcę żeby się streszczał :P
Niestety jutro nie dam rady, ale chętnie wpadnę w następny weekend :) We wtorek odbieram dopiero Alfe bo ma wymieniany rozrząd.
dzieki za super spotkanie ekipa sie zwiekszyla i to bardzo ;) w przyszlym tygodniu sobota godz. 18 ;)
---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:24 ----------
fotki wrzuce jak tylko net mi normalnie zacznie chodzic bo cos tnie :(
o kurde co tak późno :>?
Ja za tydzien wypadam,
a za 2 tyg zobacze ale chyba na 18 sie nie wyrobie
ja postaram sie być w sobote,dziś wesoło było, dzieki chłopaki za fast servis:)
kanguu---ZBI
przyjechalem na ostatnia chwile, ale spot mozna powiedziec zaliczony :) fajnie ze bylo troche osob.
dobrze bylo jak zawsze a fast serwis zawsze jest bo nie boimy sie brudnych rak ;)
Przyjechalem ale za szybko odjechałem i sie fast serwisu nie doczekalem :P
Pierwsze spotkanie zaliczone i udane - pozdrowienia dla nowo poznanych - Marcin z srebrnej 145
a bo fast serwis nastapil pod sam koniec spota ale dobrze bylo jak zawsze do samego konca duzo smiechu :)
Na sobote o godzinie 18 jako nowy posiadacz Alfy i użytkownik forum potwierdzam przybycie. Jestem ciekaw jak jest na takich spotach, jak na razie nie mogę się doczekać :)
---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
Ale widzę, że sami Poznaniacy są na spotach :) Mam nadzieję, że gość z Gniezna to nie problem :) Jak mi się uda to ściągnę jeszcze jedną Alfe
Nie martw się. Goście spoza P-nia są miło przyjmowani.
Wiem coś o tym ;)
No skoro tak mówisz to dobrze :) Chętnie posłucham uwag i dobrych rad na temat mojej Alfy....dowiem się czegoś więcej
Nie ma problemu dla nie-mieszkańców poznania a tak po za tym to co weekend bywam w gnieźnie i dlatego ciężko mi czasami przybyć na spot.
oj tam, ja mam chyba najdalej do PZN a uśmiac sie zawsze na spotach usmieje ;)
super ze wszystkim sie podoba i ze ilosc belli wzrasta co tydzien ;)
dobra dobra my u gadu gadu a fotek nie ma
wlasnie niemoge wrzucic niewiem co jest grane
---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:45 ----------
jak ktos moze to podesle je meilem i ktos inny je wstawi ;)
Niestety mimo najszczerszych chęci nie będę mógł zjawić się w sobote na malcie:( - impreza firmowa, może spotykacie się w niedziele wieczorem również ?
komisow to tam nie brakuje :P
Racja, komis na komisie wypychający komis :D A jednak swojej 147 tam nie kupiłem :)
ja tez raczej bym sie nie odwazyl :D Miron i co wysylasz mi te foty na meila??
tak zaraz wysylam ;)
Chłopaki więcej optymizmu to tylko zaglębie komisów i laweciarzy :D:D:D Wrzućcie foty chętnie zobacze jak było
troszku powoli sie laduja ale wysyla ;)
zaraz jak Miron wysle to wstawie:)
A zapytam jeszcze tak: Czy na tych spotach ma ktoś lapka żeby mógł mi wyeliminować błąd poduszki ?
mamy lapka mamy :) ale zaloze sie ze masz to co wiekszosc alf:) czyli kostki pod fotelami :) trzeba poprostu ominac kostki i wtedy blad sam sie wymaze:)
Hmm...posłucham rady i poproszę o pomoc podczas spotu :) To jak z tą niedzielą będzie, spotykacie się jakoś wieczorem czy nie ? Bo sobota mi odpadnie z czego w ogóle nie jestem zadowolony !!!!!!!
to jesli bedziesz w niedziele ogolnie w Poznaniu to podjade i Ci opowiem co i jak z tymi kostkami
Świetnie w takim razie postaram się być. W tym temacie jeszcze się zgadamy. Z góry dziękuję.
zlutowac kable trzeba ;)
zlutowac :)
oj tam - ja mam ori kostki i błędu nie mam - pewno odpadajaca szpachla wam kabelki rozlacza ;)
a tak na poważnie - trytyka wszystko zalatwi - trzeba tylko dobrze umocować
---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:35 ----------
może i 20 km więcej - heheh ale zawsze to jednak dalej :D
chłopaki przypomnijcie mi o ktorej jestspotkanie w sobote??? bo o ile dobrze pamietam sobote mam pracujaca
siwy o 18 jest ;)
I to nie byle gdzie bo w samej galerii malta i to na 5 lub 6 pietrze:D na wypasie